برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

معرفی برترین های دنیای امروزی

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه استیک گوشت شترمرغ با سیر له شده


در تغذیه و آشپزی 0




مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه استیک گوشت شترمرغ که همراه با ادویه های بسیار خوشبو و جعفری ساطوری شده و سیر له شده تهیه میگردد. امیدوارم که این استیک بسیار خوشمزه را تهیه کنید.
طرز تهیه استیک گوشت شترمرغ


طرز تهیه استیک گوشت


مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم.













مواد لازم برای تهیه گوشت شتر مرغ:
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده : ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن‌ زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم




طرز تهیه استیک گوشت



طرز تهیه استیک :
گوشت را ورقه کرده و ما‌‌‌ بین دو کیسه فریزر با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود. سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌ زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم. نمک را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم. تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ می‌کنیم.



خواص گوشت شتر مرغ
میزان چربی، کالری و کلسترول آن کم و غنی از ویتامین های ب۱، ب۲ ،A ،C و منیزیم و روی است. ران و سینه بخش های اصلی گوشت شترمرغ را تشکیل می دهد
.مهم ترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچگونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی کند
گوشت شتر مرغ مزاجی گرم و خشک دارد و مصلح ان سرکه است. فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.


منبع : http://www.cafeirooni.com

طرز تهیه استیک گوشت شترمرغ با سیر له شده

 

  • ۹۶/۰۸/۱۷
  • محسن ایران خواه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی