برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

معرفی برترین های دنیای امروزی

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

وقت سفارت اوکراین

وقت سفارت اوکراین

دریافت وقت سفارت اوکراین یکی از مراحل مهم برای اخذ ویزا است. کشور اوکراین در اروپای شرقی واقع شده است و سواحل تابستانی زیبایی دارد. در این مقاله راجع به مراحل اخذ ویزای اوکراین صحبت خواهیم کرد، با توجه به نکات ذکر شده میتوانید سفر خود به اوکراین را هر چه زودتر آغاز نمایید و از تعطیلات خود لذت ببرید.

سفر به اوکراین

سفر به اوکراین

برای شرکت در تور اوکراین نیاز به ویزا دارید، درواقع ویزا یک نوع اجازه ورود به کشور دوم است که همه مسئولیت های مربوط به آن را سفارت آن کشور بر عهده دارد. افراد با اهداف گوناگونی به اوکراین سفر میکنند، یکی برای تحصیل دیگری برای کار و یکی هم با اهداف تویستی، هدف هرچه که باشد دریافت وقت سفارت اوکراین الزامی ست و برای طی شدن مراحل اخذ ویزا باید اقدام به دریافت وقت از سفارت نمایید.

سفر به اوکراین

سالانه توریست های بسیاری به این کشور زیبا و خوش آب و هوا سفر میکنند و به همین جهت رتبه هشتم را از نظر تعداد گردشگر به خود اختصاص داده است.

وقت سفارت اوکراین

برای دریافت وقت سفارت کشور اوکراین باید به سفارت این کشور مراجعه کنید، آدرس آن بدین شرح است: خیابان شهید باهنر تهران، کوچه قادری، پلاک 10.

ساعاتی که میتوانید برای دریافت وقت سفارت اقدام نمایید:

سفارت اوکراین از دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 صبح الی 1 بعد از ظهر و ساعت 2 بعد از ظهر تا 6 آماده پاسخگویی و خدمات دهی به شما عزیزان میباشد. تایم مشخص شده برای تحویل مدارک به سفارت 9 تا 13 و تایم تعیین شده برای تحویل گرفتن مدارک 16 تا 17 میباشد. سعی کنید از قبل در خصوص ساعت های مختص برای هر کار اطلاعات کسب کنید تا در وقت تان صرفه جویی شوید و مسیر را بیهوده طی نکنید.

صدور ویزای اوکراین

به طور معمول 15 روز زمان میبرد تا سفارت به درخواست صدور روادید شما پاسخ دهد، در مواردی هم که با کسری مدارک یا مشکلات دیگر مواجه میشوید این زمان به 30 روز افزایش میابد. هنگام ارسال درخواست روادید دقت لازم را داشته باشید که در مراحل بعد با مشکلی مواجه نشوید و بتوانید هر چه سریع تر ویزای تان را دریافت نمایید.

صدور ویزای اوکراین

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین و طی کردن مراحل اخذ ویزا

برای دریافت وقت سفارت اوکراین باید از مدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه اطلاع کافی داشته باشید، در ادامه لیستی از این مدارک ارائه خواهد شد

  1. فرم درخواست ویزای اوکراین باید با دقت بسیار زیاد تکمیل شود.
  2. گذرنامه دارای حداقل 6 ماه اعتبار باید در پرونده مدارک گذاشته شده و به سفارت ارائه گردد.
  3. دو قطعه عکس برای ارائه نیاز است.
  4. هزینه های کنسولی نیز باید به طور دقیق پرداخت شود.
  5. اخذ بیمه مسافرتی بسیار ضروری ست و در مواردی عدم وجود آن موجب رد شدن درخواست تان خواهد شد.
  6. فرد متقاضی باید مشخص کند که چه هدفی از دریافت ویزای اوکراین دارد، همچنین باید مدارک لازم در راستای اثبات آن هدف نیز به سفارت ارائه گردد.

اصلی ترین شرایط دریافت وقت سفارت کشور اوکراین آگاهی از مراحل و مدارک لازم برای ارائه و همچنین دقت در هنگام پر کردن فرم مربوطه میباشد، اگر به همه نکات ذکر شده توجه کنید در هیچ یک از مراحل با مشکلی روبرو نمیشوید.

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین و طی کردن مراحل اخذ ویزا

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

افرادی هستند که وقت سفارت را برای روادید کوتاه مدت دریافت میکنند، در ادامه مدارک لازم برای ارائه در این خصوص ذکر داده میشود:

  1. ارائه دعوتنامه صادر شده از سوی وزارتخانه، سایر نهادهای اجرایی دولتی و به طور کل سازمان ها و شرکت های دولتی
  2. یکی از شعبه های اداره مهاجرت و یا نهاد کشوری باید برای شخص متقاضی دولتنامه صادر کرده باشد.
  3. داشتن قرارداد حمل و نقل محصول یا مسافر از طرق زمینی الزامی ست، در مواردی نیز ارائه مجوز حمل و نقل بین المللی نیز الزامی میباشد.
  4. دعوتنامه میتواند از طرف اداره بهداشت و درمان اوکراین برای فرد ارسال شده باشد، که مرتبط با هدفش میباشد و باید در وقت سفارت تعیین شده به مصاحبه کننده ارائه گردد.
  5. اگر هدف توریستی ست، ارائه مدارکی که هدف توریستی شما را بر اساس قوانین کشور اوکراین به اثبات برساند الزامی ست.
  6. روش دیگر سرمایه گذاری ست که شخص متقاضی باید 50 هزار دلار آمریکار در این کشور سرمایه گذاری کرده باشد و مدارک آن قابل ارائه باشد.

و…

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

پرداخت هزینه ویزا

در وقت سفارت اوکراین تعیین شده باید هزینه ویزا را نیز پرداخت نمایید، بطور معمول امکان پرداخت از طریق کارت میسر نیست و حتما باید پول نقد همراه داشته باشید. هزینه های تعیین شده به شرح زیر میباشد:

  1. برای ویزای یکبار ورود باید مبلغی معادل 85 دلار پرداخت نمایید.
  2. برای ویزای دوبار ورود باید مبلغی معادل 13 دلار پرداخت نمایید.
  3. و برای ویزای چند بار ورود نیز باید مبلغی معادل 200 دلار پرداخت نمایید.

ناگفته نماند که این مبالغ حدودی هستند و بسته به زمان ممکن است تغییراتی داشته باشند.

عدم پرداخت هزینه ویزا

دسته ای خاص از افراد ملزم به پرداخت هزینه ویزا نیستند، اگر افرادی که در ادامه نام برده شده اند وقت سفارت اوکراین را دریافت کرده اند هزینه ویزا برای آنها در نظر گرفته نخواهد شد و ملزم به پرداخت آن نیستند:

  1. کودکان 6 و کمتر از  سال
  2. اشخاصی که خودشان و خانواده شان اوکراینی هستند.
  3. افرادی که دارای گذرنامه دیپلماتیک هستند نیازی به پرداخت هزینه ندارند.
  4. سفیرانی که در کنسولگری های واقع در اوکراین فعالیت دارند.
  5. کارمندان نهادهای بین المللی که بصورت تک نفره یا همراه با خانواده سفر میکنند.
  6. افرادی که هدف شان انجام فعالیت های بشردوستانه است نیز از پرداخت هزینه ویزا معاف هستند.
  7. پناهندگان

دریافت وقت سفارت کشور اوکراین برای اخذ انواع ویزا

قبل از دریافت وقت سفارت اوکراین بنابر هدف خود نوع ویزا را انتخاب و ثبت نمایید تا بتوانید مدارک مرتبط را در زمان مقرر به سفارت ارائه دهید، انواع ویزای اوکراین در ادامه ذکر میشود:

  1. ویزای ترانزیت
  2. ویزای توریستی
  3. ویزای تجاری
  4. ویزای بلند مدت
  5. ویزای تحصیلی

دریافت وقت سفارت کشور اوکراین برای اخذ انواع ویزا

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

هنگام دریافت وقت سفارت اوکراین این نکته را مد نظر داشته باشید که با ارائه دعوتنامه میتوانید مدت زمان رسیدگی به درخواست تان را کاهش دهید و به روال طی شدن مراحل سرعت ببخشید، درست است که ارائه دعوتنامه به معنای صدور قطعی ویزا نیست اما در روند صدور آن بسیار موثر است. دعوتنامه ارائه شده در هنگام مصاحبه باید حاوی اطلاعات درست و صادقانه باشد و هرگز سعی نکنید سفارت را گول بزنید، چراکه ممکن است برای همیشه از دریافت ویزای این کشور محروم شوید. وقتی برای گردش به اوکراین سفر میکنید باید مدارکی دال بر شاغل بودن در کشور خود را ارائه دهید تا سفارت مطمئن شود که شما قصد بازگشت دارید.

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

دریافت وقت سفارت اوکراین برای اخذ ویزای ترانزیت

در وقت سفارت کشور اوکراین تعیین شده باید مدارک لازم جهت اثبات اهداف ترانزیتی و حمل و نقل ارائه گردد، همچنین ارائه بلیط رفت و برگشت و رزرو محل اقامت در اوکراین نیز الزامی میباشد. مجوز حمل و نقل مربوطه نیز باید توسط کشور مقصد صادر شده باشد.

دریافت وقت سفارت برای ویزای بلند مدت اوکراین

دریافت این نوع از وقت سفارت کشور اوکراین نیازمند داشتن مدارکی و یا شرایطی خاص است که در ادامه مطرح میگردد:

  1. دعوتنامه کاری و یا تجاری و مدارکی برای اثبات استخدام شما در یک شرکت یا نهاد اوکراینی
  2. ارایه اسناد صدور اجازه مهاجرت از طرف کشور اوکراین
  3. دعوتنامه دینی برای به جا آوردن مناسک مذهبی
  4. تشکیلات و یا شرکت های قانونی که دارای مجوز هستند باید دعوتنامه ای برای شخص متقاضی ارسال کرده باشند.
  5. مدارک لازم در خصوص ازدواج با یک شهروند اوکراینی
  6. داشتن نسبت خانوادگی با یک فرد دارای اقامت اوکراین.

دریافت وقت سفارت برای ویزای بلند مدت اوکراین

حضور در تایم تعیین شده برای وقت سفارت اوکراین

در وقت تعیین شده باید در سفارت حضور داشته باشید و این یکی از مهمترین نکاتی ست که باید به آن توجه کنید.

دریافت وقت سفارت برای افراد زیر 18 سال

مراحل دریافت وقت سفارت کشور اوکراین برای افراد زیر 18 سال باید توسط قیم قانونی آنها انجام گیرد. بدون کسب اجازه نامه قانونی از پدر و مادر به فرد زیر 18 سال اجازه خروج داده نخواهد شد.

در وقت سفارت تعیین شده باید عکس هایی با مشخصات زیر به فرد مصاحبه کننده ارائه دهید:

پس از دریافت وقت سفارت اوکراین باید مدارک لازم را آماده و در پرونده خود قرار دهید، عکس ها باید مشخصات زیر را داشته باشند:

  1. عکس ها باید کاملا یکسان و یک شکل باشند.
  2. باید متعلق به سال های اخیر باشند.
  3. همه بخش های صورت باید در عکس مشخص باشد، از زیر چانه تا خط رویش مو. حالت چهره را طبیعی نگاه دارید و از لبخند زدن بپرهیزید.
  4. تصویر باید کاملا واضح و روشن باشد.
  5. زدن عینک ممنوع است و عکس های این چنینی مورد قبول نیستند.
  6. زمینه عکس باید روشن باشد بطوریکه بتواند چهره را به خوبی نشان دهد، زمینه خاکستری گزینه مناسبی خواهد بود که میتوانید از آن بهره بگیرید.
  7. سایز عکس دقیقا همان ابعادی باشد که اعلام شده است.
  8. روی کاغذ مناسبی به چاپ رسیده باشد.
  9. حاوی هیچگونه لکه و یا پارگی نباشد و کاملا سالم باشد.

وقت سفارت اوکراین و ارائه دعوتنامه

همانطور که ذکر شد اگر هنگام مصاحبه دعوتنامه مطابق با اهداف تان را ارائه دهید روند صدور ویزا به راحتی انجام خواهد گرفت.

وقت سفارت اوکراین و ارائه دعوتنامه

وقت سفارت برای اخذ ویزای تجاری

برای اخذ ویزای تجاری نیز ارائه دعوتنامه تجاری هنگام مصاحبه الزامی ست. کسانی که به قصد خرید و فروش و یا برای کار و استخدام شدن به اوکراین سفر میکنند باید این نوع ویزا را دریافت نمایند و مدارک مطابق با آن را به سفارت ارائه دهند.

نکات لازم هنگام مراجعه به سفارت

پس از دریافت وقت سفارت کشور اوکراین باید از نکات زیر مطلع باشید تا درخواست تان رد نشود، در ادامه برخی از نکاتی که باید هنگام مصاحبه رعایت نمایید ذکر میشود:

  1. لباس مناسب بپوشید طوریکه هم رسمی باشید و هم راحت.
  2. هنگام مصاحبه سوالات را به دقت گوش دهید و با صداقت پاسخ دهید، اگر فرد مصاحبه کننده به صداقت گفتار شما شک کند درخواست تان رد میشود و مجبور به ارائه مجدد درخواست هستید.
  3. تاریخ تعیین شده برای وقت سفارت اوکراین را به خوبی به خاطر بسپارید و به موقع در آنجا حضور داشته باشید دیرکرد یکی از مسائلی ست که میتواند روند رسیدگی به درخواست تان را با مشکل روبرو کند. اگر به موقع در سفارت حضور نداشته باشید و باید مجددا اقدام به اخذ ویزا نمایید.
  4. هزینه ویزا را بصورت نقدی به همراه داشته باشید.
  5. مدارک را بدون هیچ کم و کاستی ارائه دهید.

دیگر مدارک لازم جهت اثبات اهداف سفر

وقت سفارت در راستای انجام مصاحبه و بررسی صحت مدارک ارائه شده ارائه میگردد. دیگر مدارک لازم جهت ارائه و اثبات اهداف سفر به شرح زیر است:

  1. دعوتنامه تحصیلی، تجاری و یا توریستی
  2. بلیط رفت و برگشت
  3. مدارک دال بر شاغل بودن در ایران
  4. پرینت گردش سه ماه آخر حساب
  5. مدارک لازم جهت اثبات توانایی مالی

دیگر مدارک لازم جهت اثبات اهداف سفر

خدمات ارائه شده توسط مجموعه ما در جهت اخذ ویزا و وقت سفارت

اگر زمان لازم برای دریافت وقت سفارت اوکراین و طی کردن مراحل اخذ ویزا را ندارید میتوانید انجام آنها را به ما بسپارید. مجموعه ما ارائه دهنده خدمات اخذ ویزا است که میتواند کمک بسیاری به مسافران نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید و وسوالات خود را مطرح کنید. راه های ارتباطی و شماره های تماس در بخش ارتباط با ما ذکر شده است. اگر این گزینه را برای آسانی کار خود برگزیدید فقط باید یکبار به دفتر ما مراجعه و قرارداد را امضا نمایید پس از آن همه مسئولیت ها به عهده مشاورین ما خواهد بود و شما بدون هیچ دغدغه ای متیوانید ویزای تان را تحویل بگیرید.

ناگفته نماند که حضور شخص در سفارت الزامی ست و کارشناسان با اعلام زمان مصاحبه از شما میخواهند که در تایم مقرر در سفارت حاضر شوید. برخی از خدمات ارائه شده در راستای دریافت اخذ ویزا به شرح زیر است:

  1. بلیط رفت و برگشت که باید هنگام مصاحبه به سفارت ارائه دهید توسط مجوعه ما مهیا خواهد شد.
  2. خدمات رزرو محل اقامت نیز ارائه میگردد و به راحتی میتوانید مدارکی در خصوص داشتن مکانی برای اقامت به سفارت ارائه دهید.
  3. در صورت تمایل خدمات ترانسفر فرودگاهی نیز ارائه میگردد که میتوانید با خیال راحت از فرودگاه به هتل بروید.

اگر همچنان ابهامی داشتید با مشاورین ما تماس حاصل نمایید و سوالات تان را مطرح کنید. در صورت توجه به همه نکات ذکر شده طی مدتی کوتاه ویزای تان را دریافت و سفرتان آغاز خواهید کرد.

خدمات ارائه شده توسط مجموعه ما در جهت اخذ ویزا و وقت سفارت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی