برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

معرفی برترین های دنیای امروزی

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

برای سفر به آلمان لازم است که ابتدا برای گرفتن ویزای آلمان اقدام کنید. سفارت آلمان در تهران واقع شده است و برای انجام کارهای مربوط به اخذ ویزا باید از قبل اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان بکنید. با گرفتن وقت سفارت می توانید سه نوع ویزای تجاری، توریستی و دانشجویی را اخذ کنید. آلمان یکی از کشورهای عضو اتحادیه شینگن است و برای همین باید اقدام به اخذ ویزای شینگن کنید.

سفارت آلمان

سفارت آلمان در تهران و در آدرس خیابان فردوسی، شماره ۳۲۴-۳۲۰ قرار دارد. همچنین مکاتباتی که از طریق فکس یا ایمیل با سفارت انجام می دهید باید حتما به زبان آلمانی یا انگلیسی باشد و به مکاتباتی که به زبان فارسی نوشته شده اند ترتیب عمل داده نخواهد شد. برای گرفتن وقت سفارت آلمان باید به صورت آنلاین اقدام کنید. برای گرفتن وقت سفارت آلمان دقت کنید که چه ساعت هایی می توانید به سفارت مراجعه کنید. سفارت آلمان در وبسایت مربوط به خود، روزهایی تعطیلی سفارت را مشخص کرده است و همچنین ساعات کاری سفارت در ماه های مختلف موجود می باشد.

آدرس سفارت آلمان در ایران

ساعات کاری سفارت آلمان

سفارت آلمان روزهای یک شنبه، چهار شنبه و پنج شنبه از ساعت ۷ صبح الی ۳ و نیم بعد از ظهر و روزهای دوشنبه و سه شنبه هم از ساعت ۷ صبح الی ۴ بعد از ظهر سفارت آلمان باز می باشد. بنابراین برای مراجعه به سفارت ابتدا باید به صورت آنلاین اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان بکنید و سپس در روزهای مشخص شده به آن مراجعه کنید. همچنین سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد. در تابستان (در ماه های جولای و آگست) ساعات کاری سفارت از ساعت ۷ صبح الی ۲ و نیم ظهر می باشد. قسمت مربوط به تایید مدارک از ساعت ۷ و نیم صبح تا  ۱۰ و نیم کار می کند و باید از قبل اقدام به گرفتن وقت سفارت کنید. در روزهایی مثل عید پاک، عید نوروز، عاشورا، کریسمس و تعطیلاتی از این قبیل، سفارت آلمان تعطیل می باشد.

دریافت وقت سفارت آلمان

زمانی که به صورت آنلاین درخواست وقت سفارت آلمان می کنید بلافاصله یک شماره پیگیری برای شما ارسال می شود. سپس پس از ۳۰ دقیقه یک تاییدیه به همراه دیگر اطلاعات مربوط به درخواستتان دریافت خواهید کرد. اگر اطلاعات را اشتباه وارد کردید بلافاصله درخواست را لغو کنید و از اول درخواست جدید بدهید. حدودا ۶ هفته پس از ارسال اطلاعات برای گرفتن وقت سفارت آلمان به شما یک ایمیل دیگر ارسال می شود که در آن به طور دقیق وقت سفارت برای مصاحبه با شما تعیین شده است. شما باید ظرف یک هفته این ایمیل دوم را تایید کنید در غیر این صورت وقت سفارت برای مصاحبه برایتان لغو می شود. برای درخواست وقت سفارت باید از طریق سیستم جدیدی که راه اندازی شده اقدام کنید. با مراجعه به سایت سفارت آلمان می توانید وارد این سیستم شوید. از مراجعه حضوری به سفارت برای گرفتن وقت سفارت کشور آلمان خودداری کنید.

سیستم گرفتن وقت سفارت آلمان 

مدارک مورد نیاز جهت مراجعه به سفارت

پاسپورت شما باید حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشد و ۲ صفحه از آن خالی باشد. حضور شخصی که درخواست ویزا دارد در مصاحبه اجباری است و کس دیگری به جای او نمی تواند به مصاحبه برود. شناسنامه و کپی از تمام صفحات شناسنامه و ترجمه انگلیسی آن، فرم مخصوص ویزای آلمان که دقیق و درست پر شده باشد، یک قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید که مربوط به یک سال اخیر باشد در ابعاد ۶ در۴، ، فتوکپی پاسپورت و صفحات پاسپورت روی برگه A4 را هم باید با ضمیمه مدارک کنید. همچنین اگر دعوت نامه دارید باید دعوت نامه آلمان با ذکر دقیق اطلاعات دعوت کننده و دعوت شونده و فتوکپی از مدارکی همچون اقامت دعوت کننده، مشخصات حساب بانکی او و فیش حقوقی خودتان را هم به سفارت تحویل دهید.

مدارک مورد نیاز جهت مراجعه به سفارت

تعیین وقت سفارت آلمان برای انواع ویزاها

سالانه افراد بسیاری برای اهداف مختلفی چون تحصیلی، توریستی و تجاری به آلمان سفر می کنند و از این رو برای گرفتن ویزا ابتدا باید از  وقت سفارت آلمان بگیرید و پس از ارائه مدارک لازم و در صورتی که شرایطش را داشتید، آلمان به شما ویزای شینگن اعطا می کند و با آن می توانید به کشورهای حوزه اتحادیه شینگن سفر کنید که آلمان هم جزئی از آن است. هدف هر کس از سفر به آلمان متفاوت است و از این رو ممکن است به دلایلی چون تجاری، توریستی و یا کاری به آلمان سفر کند. در هر یک از این سفرها مدارکی که باید به سفارت تحویل دهید کمی متفاوت است. درخواست ویزا تنها از طریق وقت سفارت آلمان میسر است اما پیش از درخواست باید مشخص کنید که چه نوع ویزایی مد نظر شما می باشد. هر یک از این ویزاها شرایط مخصوص خود را دارند و مدت زمان اقامت شما در آلمان با توجه به ویزایتان متفاوت خواهد بود.

انواع وقت سفارت آلمان

دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای توریستی

افراد زیادی قصد شرکت در تور آلمان می روند و آلمان در بین کشورهای اروپایی بیشتر برای ایرانیان شناخته شده است. پس از گرفتن وقت سفارت آلمان باید همه مدارکتان را هم به صورت دقیق و کامل به سفارت بفرستید. مدارک مورد نیاز را در ادامه معرفی کرده ایم. اگر قصد دارید با همسرتان سفر کنید باید اطلاعات مربوط به او را هم ضمیمه مدارکتان کنید. برای کسانی که زیر ۱۸ سال دارند اجازه قیم قانونی و برای زنان متاهل اجازه همسر لازم می باشد. انواع دیگر وقت سفارت آلمان شامل سفر کاری و تجاری می باشد.

وقت سفارت آلمان برای ویزای توریستی 

ویزای شینگن

کشورهایی عضو اتحادیه شینگن هستند و طبق قانون مشترکی که بین این کشورها وضع شده است برای سفر به آن‌ ها به ویزای شینگن احتیاج خواهید داشت. آلمان هم یکی از کشورهای شینگن است. قوانین مربوط به سفر در اتحادیه شینگن یکسان است. برای سفر به آلمان هم احتیاج به ویزای شینگن دارید و برای اخذ این ویزا باید از قبل اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان بکنید. ویزای شینگن انواع مختلفی دارد و برای انواع سفرها به مسافران داده می شود.

ویزای شینگن چیست؟

دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای ملی شینگن

به این ویزا، ویزای نوع D هم گفته می شود. این ویزا برای کسانی که در یک مدت طولانی و مشخصی قصد سفر به آلمان دارند ارائه می شود. بسته به هدف شما از سفر،  این ویزا می تواند برای یک بار یا چند بار سفر صادر شود. این ویزا در شرایط زیر ارائه می شود:

دانشجویانی که به خاطر کارهای تحقیقاتی برای مدتی مشخص به کشورهای شینگن قصد سفر دارند.

متخصصانی که هدف آن ها از سفر به آلمان به اشتراک گذاشتن مهارتشان به کشورهای عضو شینگن است و در این بین هنرمندان و ورزشکاران هم جای دارند.

موارد اضطراری برای افرادی که برای مدت مشخصی نمی توانند کشور عضو شینگن را ترک کنند مثلا کسانی که در بیمارستان بستری شده اند.

دانشجویانی که در یک مدت معینی قصد تحصیل در یکی از دوره های آموزشی در کشورهای شینگن را دارند.

چند نکته درباره وقت سفارت آلمان

شما برای سفر به آلمان می توانید از طریق تمام سفارت های عضو اتحادیه شینگن اقدام  کنید البته بهتر است از طریق گرفتن وقت سفارت آلمان برای گرفتن ویزا اقدام کنید تا سفارت کشورهای دیگر. مدارک مورد نیاز ممکن است بنا به صلاح دید سفارت و نوع سفرتان کمی متفاوت از منابع معرفی شده باشد بنابراین قبل از ارسال مدارک حتما سایت سفارت را بررسی کنید. مدارک شما باید در دارالترجمه ها ترجمه شوند و مهر رسمی دادگستری داشته باشندهزینه های مربوط به ویزا در سفارت اخذ می شود. ویزا ها معمولا یک زمان مشخص دارند و باید در آن مدت سفرتان را انجام دهید.

چند نکته درباره وقت سفارت آلمان

دعوتنامه آلمان

برای سفر توریستی، تجاری و یا تحصیلی به آلمان می توانید با داشتن یک دعوت نامه، اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان برای اخذ ویزا کنید. با داشتن یک دعوت نامه آلمان به صورت رسمی یا غیر رسمی می توانید مراحل اخذ ویزای آلمان را سرعت ببخشید و شانس خود برای گرفتن ویزای آلمان را هم بیشتر کنید. دعوت نامه آلمان در واقع نامه ای است که از طرف یکی از بستگان شما در کشوری که قصد سفر به آن را دارید برای شما فرستاده می شود. دعوت نامه آلمان تضمینی برای گرفتن ویزا نیستند ولی برای سفر به آلمان با داشتن یک دعوت نامه از خویشاوندان درجه یکتان می توانید شانس بیشتری برای سفر و گرفتن ویزا داشته باشید. در صورتی که از یکی از خویشاوندان خود دعوت نامه دریافت کرده اید می توانید تمام مدارک لازم را آماده کرده و پس از گرفتن وقت سفارت کشور آلمان، به سفارت مراجعه کنید تا مراحل اخذ ویزا را تکمیل کنید.

کاربرد دعوتنامه آلمان

در دعوتنامه آلمان چه مواردی نوشته شود

کسی که برای شما دعوت نامه می فرستد باید در دعوت نامه اطلاعاتی را بنویسد که شامل:

نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، آدرس زندگی و شماره تماس او، شغل او، کپی از مدارکی که اقامت او در آلمان را مشخص می کند و وضعیت اقامت او در آلمان باید کاملا مشخص باشد.

دعوت کننده باید اطلاعات مربوط به کسی که قصد سفر به آلمان دارد را هم وارد کند، این اطلاعات شامل:

نام و نام خانوادگی خودش، تاریخ تولد، آدرس منزل و شماره تلفن، رابطه خودش و کسی که قصد سفر به آلمان دارد، هدف شما از سفر به آلمان، مدت زمان اقامت شما در آلمان و اینکه در کدام هتل ها و یا شهرها اقامت خواهید داشت و پرداخت هزینه هایتان به چه صورتی خواهد بود. همچنین باید اطلاعات مربوط به زمان ترک و خروج شما از آلمان هم وارد شود

در دعوتنامه آلمان چه مواردی نوشته شود

در موارد زیر امکان گرفتن ویزا وجود ندارد

پیش از گرفتن وقت سفارت آلمان به این نکات توجه کنید. برای اینکه درخواست ویزا بدهید باید حدودا ۳ ماه به سفرتان مانده باشد و اگر بیشتر از ۳ ماه به سفرتان مانده باشد امکان درخواست ویزا ندارید هرچند می توانید از ماه ها جلوتر اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان کنید. توصیه می کنم که حتما از چند ماه جلوتر اقدام به گرفتن وقت سفارت کنید زیرا سفارت ممکن است در ایام خاصی شلوغ باشد. فرم درخواست شما باید حتما امضا داشته باشد و اطلاعات آن به درستی تکمیل شده باشد. همچنین پاسپورت شما باید حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشد و ۲ صفحه خالی داشته باشد. عکسی که روی پاسپورت شما قرار دارد باید متعلق به یک سال اخیر باشد و قدیمی نباشد. بنابراین دقت کنید زمانی که اقدام به گرفتن وقت سفارت از کشور آلمان می کنید حتما مدارکتان درست و کامل باشد زیرا مدارک ناقص شما رد می شود و باید همه این مراحل را باز هم طی کنید.

در موارد زیر امکان گرفتن ویزا وجود ندارد

هزینه های مربوط به وقت سفارت آلمان

پس از پر کردن فرم های ویزا و گرفتن وقت سفارت آلمان، به شما زمانی برای انجام مصاحبه اعلام می شود. پس از مشخص شدن وقت سفارت برای مصاحبه شما باید همراه خودتان پول هم داشته باشید. این هزینه ها به صورت یورو از شما دریافت می شوند و نمی توانید کارت بکشید بنابراین پول نقد همراه خود داشته باشید. همه هزینه ها همان جا در سفارت از شما گرفته می شود. سفارت آلمان از شما سکه نمی گیرد و تنها ۵ تا اسکناس صد یورویی از شما می گیرد.

هزینه های مربوط به وقت سفارت آلمان 

سوالات معمول در روز مصاحبه وقت سفارت آلمان

مرحله آخر و مهم برای سفر به آلمان و گرفتن ویزا این است که در سفارت از شما مصاحبه می کنند. زمان این مصاحبه پس از اینکه شما اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان کردید مشخص می شود. در این مصاحبه سوال هایی از شما می پرسند که باید درست و مفید جواب دهید. سوال هایی که پرسیده می شوند عموما شامل:

به کدام کشورهای شینگن می خواهید سفر کنی؟

آیا در کشورهای عضو شینگن فامیل و یا آشنایی دارید؟

دلیل شما از سفر به آلمان چیست؟

هزینه های سفر را چطور پرداخت خواهید کرد؟

در صورتی که ازدواج کرده اید اطلاعات  مربوط به همسرتان و شغل او چیست؟

محل کارتان کجاست و به چه شغلی مشغول هستید؟

وضعیت تحصیلی و سوار شما چطور است؟

در طول سفر در کجا خواهید ماند؟

درآمد و حقوق شما چقد می باشد؟

آیا تا کنون به کشورهای دیگر سفر کرده اید؟

چه تضمینی وجود دارد که به ایران باز خواهید گشت؟

  • ۹۷/۰۲/۰۴
  • محسن ایران خواه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی