برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

معرفی برترین های دنیای امروزی

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

ویزای اسپانیا

اسپانیا

ویزای اسپانیا برای سفر به کشورهای مختلف اروپایی و انجام اموری به مانند تحصیل، کار، معالجات پزشکی، سفرهای تفریحی و حتی تشکیل خانواده ی جدید نیازمند صدور ویزای آن کشور است. سفر به کشور اسپانیا برای انجام مقاصد بیان شده نیز نیاز به ویزای اسپانیا دارد. با استفاده از یک راهنمای مناسب می توان تمامی مراحل ثبت نام، مصاحبه و دریافت ویزای اسپانیا را به آسانی و به سرعت انجام داد. در اینجا قصد داریم ابتدا به معرفی انواع ویزایی که برای کشور اسپانیا صادر می گردد بپردازیم. در ادامه نیز‌ فرآیند دریافت ویزای اسپانیا را به طور کامل شرح دهیم.

درباره ی سفارت اسپانیا

اگر قصد سفر به کشور اسپانیا را دارید، می توانید از طریق سفارت اسپانیا واقع در شهر تهران جهت اخذ ویزای این کشور اقدام کنید. سفارت اسپانیا در تهران روزهای یکشنبه هر هفته تا روز پنج شنبه در ساعات کاری نه صبح تا شانزده عصر خدمات دهی انجام می دهد. جهت مراجعه ی حضوری نیز می توان به آدرس سفارت اسپانیا واقع در بلوار شهرزاد رفت. پلاک شماره ده در کوچه ی اول شرقی خیابان شادی مقصد مورد نظر می باشد.

درباره ی سفارت اسپانیا

آشنایی با انواع ویزای اسپانیا

ویزا یا همان روادید در واقع یک نوع اجازه نامه برای ورود افراد به مکانی مشخص است. به عبارت دیگر وقتی درباره ی ویزای مسافرتی به یک کشور به مانند اسپانیا حرف می زنیم، در واقع در مورد سند و یا مدرکی حرف می زنیم که به افراد اجازه می دهد برای مقصودی خاص به اسپانیا مسافرت کنند. اصولاً بر اساس روابط سیاسی بین کشورها، سه نوع دسته بندی برای راه های مسافرت بین آنها وجود دارد. کشورهایی که ساکنان آنان جهت سفر به کشور میزبان نیاز به ویزا ندارند. ویزای کشور اسپانیا اگر بصورت شینگن تهیه گردد، شامل این قانون است. برای مسافرت به کشورهای دسته دوم باید از زمانی قبل از سفر ویزای آن را دریافت کرد.

در دسته ی کشورهایی قرار دارند که فقط در هنگام ورود مسافران به آن کشور ویزا را صادر می کنند. برای افرادی که از ایران قصد سفر به اسپانیا دارد، ویزای تضمینی اسپانیا در دسته ی دوم قرار دارد. یعنی باید طی مراحلی خاص قبل از سفر به این کشور ویزا اخذ گردد.

ویزاهای اسپانیا

مراحل دریافت انواع ویزای اسپانیا

اصولاً مراحل دریافت ویزای کشورهای مختلف از جمله اسپانیا بصورت کلی روندی متشابه دارند. با این حال ممکن است در جزئیات روند دریافت ویزا اختلاف هایی وجود داشته باشد. مهمترین گام در جهت اخذ ویزای اسپانیا، پر کردن فرم درخواست ویزای این کشور (حتماً دو نسخه پر گردد) و تعیین زمان مصاحبه در کنسولگری یا سفارت می باشد. برای این اقدام جهت سفر به اسپانیا، لازم است به صورت حضوری به شعبه کنسولگری این کشور مراجعه شود و به مانند دیگر کشورها نمی توان بصورت تلفنی و ایمیل دریافت وقت مصاحبه کرد.

گام دوم تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای کشور اسپانیا برای تک تک افرادی است که قصد سفر به این کشور را دارند. در ادامه در مورد این مدارک توضیح داده خواهد شد. پرداخت هزینه ی ویزای اسپانیا، انجام مصاحبه و منتظر ماندن جهت صدور روادید مراحل بعدی فرآیند است. یک نکته ی ظریف در مورد اخذ انواع ویزای اسپانیا، در دست داشتن دعوتنامه اسپانیا برای انجام سفر تفریحی، پزشکی، تحصیلی یا کاری می باشد. اگر فرد مسافر این نوع دعوتنامه های اسپانیا را به همراه داشته باشد، سرعت اخذ ویزای کشور اسپانیا به شدت بالا خواهد رفت.

برای دریافت ویزای کشورهای مختلف یک تقسیم بندی دیگر بر اساس نحوه ی اقدام حضوری یا غیرحضوری افراد جهت اخذ ویزا می باشد. دسته ی اول کشورهایی می باشند که هر فرد به طور جداگانه خود باید به سفارت کشور مورد نظر مراجعه کرده و مراحل اخذ ویزا حضوری می باشد. ویزای اسپانیا در این دسته قرار دارد. دسته دوم و سوم شامل کشورهایی می باشد که به ترتیب آژانس های مسافرتی می توانند بصورت نیابتی کار اخذ ویزا را از طرف متقاضی انجام دهند و کشورهایی که بصورت آنلاین اجازه ی اخذ ویزا می دهند. برای دریافت روادید و ویزای برخی از کشورها روش های ترکیبی از هر سه مورد نیز وجود دارد.

مراحل دریافت ویزاهای اسپانیا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اسپانیا

مدارک معمول جهت اخذ ویزای اسپانیا شامل مواردی چون پاسپورت معتبر ( یعنی پاسپورت یا گذرنامه ای که بین 3 تا 6 ماه پس از سفر به اسپانیا مدت اعتبار داشته باشد)، مدارک شناسایی مسافر (شناسنامه)، پر کردن فرم مخصوص درخواست ویزای فوری اسپانیا، یک سند یا مدرک که وضعیت شغلی مسافر را در کشور اصلی نشان دهد (در واقع سفارت اسپانیا می خواهد مطمئن شود فرد مسافر بواسطه ی شغلی که دارد به کشور اصلی باز می گردد و یا اینکه از پس هزینه های سفر بر خواهد آمد)، سندی که نشان دهنده ی وضعیت مالی مسافر است (بطور مثال سند یک ملک یا حساب بانکی)، عکس، مدرکی که نشان دهندی زمان پرواز رفت و برگشت به اسپانیا می باشد، دعوت نامه، مدرکی که محل سکونت مسافر را در کشور اسپانیا نشان دهد (به طور مثال چک لیست رزرو هتل) و در نهایت بیمه ی مسافرتی (با ارزش تقریبی سی هزار یورو).

ویزای شینگن اسپانیا

این نوع ویزا دارای اعتبار سفر به کشورهای مختلف هم پیمان می باشد. در واقع تعداد بیست و شش کشور اروپایی قانونی را تصویب کرده اند که بر طبق آن دارندگان ویزای شینگن می توانند بدون مشکل در بین آن کشورها اقدام به مسافرت و در موارد خاص حتی اقامت کنند. ویزای اسپانیا شامل این قانون است، یعنی می توان برای سفر به اسپانیا ویزای شینگن تهیه کرد تا علاوه بر بازدید از این کشور بتوان به کشورهای دیگر حوزه ی شینگن نیز مسافرت کرد.

مراحل دریافت و مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا از نوع شینگن با ویزای معمولی مقداری تفاوت دارد. به طور مثال زمانی که فرد درخواست اخذ ویزای اسپانیا می دهد، باید به طور مشخص درخواست ویزای شینگن را مطرح کند. از طرفی اگر فرد مسافر از طریق یکی از 26 کشور دیگر اقدام به اخذ ویزای شینگن کند، جهت ورود به کشور اسپانیا با مشکلی مواجه نخواهد بود.

ویزای شینگن اسپانیا

اخذ ویزای شینگن کشور اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا به مانند ویزای معمولی این کشور بر اساس نوع کاربری و مدت اقامت آن در دسته های توریستی،‌کاری، تحصیلی و … قرار می گیرد. اگر فردی بخواهد ویزای اسپانیا از نوع شینگن تهیه کند کافی است علاوه بر به همراه داشتن تمامی مدارک معمول اخذ ویزا، شامل اطلاعات فردی، لیست حساب ها، معرفی نامه در صورت نیاز، بلیط رفت و برگشت پرواز، محل اقامت، پرداخت هزینه و …، در سامانه یا فرم ثبت نام اخذ ویزای اسپانیا و دریافت وقت سفارت اسپانیا نوع درخواست خود را بصورت شفاف مطرح کند. سرکنسولگری پس از بررسی اطلاعات زمان مصاحبه را برای فرد ارسال می کند و پس از چند هفته در صورت تائید سفارت ویزای شینگن اسپانیا آماده خواهد بود.

به طور معمول سفارت اسپانیا به منظور صدور روادید و ویزای این کشور از متقاضیان درخواست می کند که مدارک را به زبان رسمی این کشور ترجمه کنند و به آنها تحویل دهند. باید دقت کرد که ترجمه مورد قبول جهت اخذ ویزای اسپانیا، تنها در صورتی مورد قبول واقع می شود که توسط یک دارالترجمه ی رسمی ترجمه شده باشد. همچنین مهر رسمی آن دارالترجمه نیز باید بر روی مدارک تحویلی به سفارت اسپانیا حک شده باشد.

انواع ویزای اسپانیا

دسته بندی های مختلفی برای ویزای اسپانیا وجود دارد که معمول ترین آنها وابسته به زمان اقامت در این کشور می باشد. بحث زمان از این نظر مهم است که فرد مسافر تنها در بازه ی زمانی مشخص می تواند در کشور اسپانیا اقامت داشته باشد. نوع اول ویزای اسپانیا، ویزای توریستی می باشد. یعنی فرد با داشتن این نوع ویزای اسپانیا کوتاه مدت می تواند برای تفریح و بازدید از جاذبه های گردشگری این کشور، بازدید از نمایشگاه هایی که در اسپانیا برگزار می گردد، فعالیت های تجاری و درمان بیماری اقدام کند.

نوع دوم ویزای اسپانیا به عنوان ترانزیتی شناخته می شود. برای سفر به یک کشور ثالث ممکن افراد از طریق اسپانیا اقدام به سفر کنند. در واقع فرد مسافر تنها در فرودگاه این کشور می تواند حاضر گردد و نمی تواند از آن خارج گردد. نوع آخر ویزای کشور اسپانیا نیز جزء بلندمدت ها می باشد. اگر افراد برای ادامه تحصیل و کار قصد سفر به اسپانیا داشته باشند، باید این نوع ویزا را تهیه کنند.

انواع ویزای اسپانیا

اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

توجه به آمار چند سال اخیر مهاجرت و سفر دانشجویان به کشور اسپانیا برای تحصیل یا گذراندن یک دوره کوتاه مدت تحصیلی (فرصت مطالعاتی) نشان می دهد، اخذ ویزای قوری اسپانیا به قصد ادامه تحصیل بسیار پرطرفدار است. وجود دانشگاه های بزرگ و دارای رنک جهانی بالا در شهر های بارسلونا،‌ مادرید، والنسیا، سویا و دیگر شهرهای اسپانیا به همراه هزینه  یا شهریه ی تحصیلی بسیار پایین این دانشگاه ها عوامل اصلی این علاقه بوده است. در واقع می توان با هزینه ی بسیار کمتر نسبت به کشورهای اروپایی دیگر در اسپانیا ادامه تحصیل داد و از امکانات پیشرفته ی دانشگاه های این کشور استفاده کرد. جهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا، دعوت نامه ی دانشگاهی که دانشجو را جهت ادامه تحصیل در اسپانیا قبول کرده است و یک سند نشان دهنده ی وضعیت مالی دانشجو الزامی می باشد.

اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

اخذ ویزای کاری اسپانیا

یکی از کشورهای مهم قاره ی سبز که در زمینه ی کاریابی و اشتغال مردم جهان مخصوصاً آسیایی مورد توجه است، کشور اسپانیا می باشد. هر ساله مردم زیادی از کشورهای آسیایی و حتی ایران به اخذ ویزای کار اسپانیا اقدام می کنند. ویزای موتی اسپانیا برای کارجویان دارای یک شرط بسیار مهم است. دعوت نامه کاری به همراه سندی که نشان دهد شغل و درآمد فرد مهاجر توسط یک کارفرما یا شرکت تضمین شده است. یعنی یک فرد جویای کار و مهاجرت کننده به اسپانیا،‌ هنگام اقدام جهت اخذ ویزای کار اسپانیا باید این سند را به مسئول مربوطه تحویل دهد.

اخذ ویزای کاری اسپانیا

اخذ ویزای پزشکی اسپانیا

سفر به اسپانیا جهت امور پزشکی به مانند درمان یک بیماری، انجام آزمایش های پیشرفته ی پزشکی یا ادامه ی روند درمان بیماری های صعب العلاج نیازمند اخذ ویزای پزشکی اسپانیا برای فرد است. در این مورد علاوه بر مدارک معمول جهت دریافت ویزای فوری اسپانیا نیاز است، فرد دو نسخه از مدارک پزشکی ترجمه شده به همراه پذیرش از بیمارستان یا مرکز درمانی مورد نظر در اسپانیا را به همراه خود در هنگام مصاحبه داشته باشد.

اخذ ویزای پزشکی اسپانیا

اخذ ویزای ازدواج اسپانیا

این نوع ویزای اسپانیا برای افرادی صادر می گردد که قصد ازدواج با یک شهروند مقیم اسپانیا یا فردی که مجوز اقامت دائم در این کشور را دارد صادر می گردد. جهت صدور ویزای ازدواج اسپانیا سختگیری های زیادی از نظر بحث مالی و واقعی بودن رابطه بین طرفین انجام می شود. یعنی  فرد متقاضی ویزای ازدواج باید ثابت کند از نظر مالی توانایی زندگی در کشور اسپانیا به همراه همسر خود را دارد و ثانیاً باید مسئولین سفارت را قانع کند که رابطه ی او و فردی که در کشور اسپانیا زندگی می کند در راستای ازدواج است.

این نوع ویزای اسپانیا حدود سی ماه اعتبار دارد و قابل تمدید نیز می باشد. از طرفی فردی که حدود پنج سال در یک کشور باشد می تواند اقامت دائم آنجا را بدست آورد. لذا جهت جلوگیری از سوء استفاده ی مهاجرین به اسپانیا مدارک لازم در این مورد با حساسیت بالایی چک می گردد.

اخذ ویزای توریستی اسپانیا

معمول ترین نوع درخواست ویزای تضمینی اسپانیا در اکثر نقاط جهان و ایران، از نوع توریستی جهت سفرهای گردشگری و تفریحی با تور اسپانیا می باشد. در واقع اسپانیا با جاذبه های تاریخی و طبیعی خود به همراه آب و هوای مساعد مدیترانه ای سالانه میزبان میلیون ها گردشگر از تمامی نقاط دنیا می باشد. جهت اخذ ویزای توریستی این کشور، مدارک معمول ویزا شامل اطلاعات فردی، بلیط رفت و برگشت، محل اقامت و بازه ی اقامت در اسپانیا و … کفایت می کند. نوعی دیگر از ویزای توریستی با عبارت ویزای خویشاوندی اسپانیا معروف است که مربوط به دعوت خویشاوندان یک فرد جهت بازدید از اسپانیا صادر می گردد. دانشجویان ساکن شهرهای اسپانیا از متقاضیان این نوع ویزا جهت دیدار با اعضای خانواده خود می باشند. نکته ی مهم در مورد ویزای توریستی اسپانیا مدت محدود اعتبار آن است.

اخذ ویزای توریستی اسپانیا

تقسیم بندی انواع ویزای اسپانیا از لحاظ تعداد دفعات ورود

دسته بندی دیگری که برای ویزای اسپانیا در منابع گوناگون ارائه شده است، مربوط به تعداد ورود و خروج افراد به این کشور اروپایی توریستی و جذاب می باشد. ویزاهای صادر شده برای افراد گوناگونی که به اسپانیا سفر می کنند شامل ویزای صفر بار ورود، یک بار ورود یا همان سینگل ، ویزای دو بار ورود یا همان دابل و در نهایت ویزای مولتیپل یا به عبارت دیگر چند بار ورود است.

نوع اول ویزای اسپانیا در این نوع تقسیم بندی همان ویزای ترانزیتی اسپانیا می باشد. نوع دوم با توجه به اسم آن با یک بار ورود و خروج از اسپانیا اعتبار ویزا تمام می شود. در نوع سوم فرد مسافر می تواند تا زمانی که ویزا اعتبار دارد، به تعداد دو بار به اسپانیا ورود انجام دهد. درنهایت با توجه به نام ویزای نوع چهارم تعداد ورود و خروج به این کشور دارای محدودیت خاصی نیست و می توان در مدت اعتبار ویزای اسپانیا با این شرایط بطور نامحدود به این کشور ورود و خروج انجام داد.

هزینه و مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای اسپانیا

جهت اخذ ویزای اسپانیا دو نوع نرخ با توجه به سن مسافر تعیین شده است. در حال حاضر برای افراد بالاتر از سن قانونی باید شصت یورو پرداخت کرد و برای کودکان کم سن و سال حدود سی و پنج یورو لازم است. در مورد زمان مورد انتظار جهت اخذ ویزای فوری اسپانیا نیز بازه ای بین دو تا شش هفته گزارش شده است که به زمان شلوغی این کشور از لحاظ تعداد توریست مراجعه کننده وابسته می باشد.

هزینه و مدت زمان لازم جهت اخذ ویزاهای اسپانیا

تمدید ویزای اسپانیا

گاهی فرد مسافر پس از اخذ ویزای اسپانیا و سفر به این کشور، نیاز پیدا می کند مدت زمانی بیشتر از اعتبار زمانی ویزای دریافت شده در این کشور بماند. به طور مثال این مورد در بین دانشجویانی که فرصت مطالعاتی خود در اسپانیا را تمدید می کنند به وفور دیده می شود. در این مورد سفارت اسپانیا پس از ارائه مدارک و مستندات فرد ممکن است اجازه ی حضور بیشتر مسافر در این کشور را صادر کند. این فرآیند یعنی اضافه کردن مدت زمان اعتبار ویزای اسپانیا را تمدید آن می گویند. فرد پس از انجام مراحل اداری و پرداخت هزینه ی اعلام شده می تواند در این کشور بیشتر بماند.

نکته ی مهم در مورد کشور اسپانیا و اتمام زمان اعتبار ویزای این کشور مربوط به دریافت جریمه ی روزانه از فردی است که بطور غیرمجاز در این کشور مانده است. یعنی برای هر روز اضافه ماندن در کشور اسپانیا علاوه بر ضرر مالی ممکن است هیچگاه نتوانید به این کشور دوباره سفر کنید.

  • ۹۷/۰۲/۰۹
  • محسن ایران خواه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی