برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

معرفی برترین های دنیای امروزی

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

مهاجرت به سوئیس

مهاجرت به سوئیس

شاید هر کس به فکر مهاجرت بیفتد، یکی از اولین مقاصدی را که به آن فکر خواهد کرد، مهاجرت به سوئیس باشد. این کشور اقتصاد بسیار قوی دارد و به سختی مهاجر می پذیرد. به همین دلیل افراد زیادی به دنبال اخذ اقامت دائم این کشور هستند. در این مقاله می خواهیم تمام راه های مهاجرت به کشور سوئیس و شرایط آن را بیش تر توضیح دهیم و توصیه می کنیم ادامه مطلب را از دست ندهید.

مهاجرت به سوئیس

مهاجرت به معنای ادامه زندگی در یک کشور بیگانه است. افرادی که بنا به دلایلی می خواهند ادامه زندگیشان را در یک کشور دیگر سپری کنند، به آن کشور مهاجرت می کنند. در مهاجرت دائم شما تابعیت آن کشور را قبول کرده و از حق شهروندی آن کشور برای مثال سوئیس برخوردار می شوید. با داشتن این حق شهروندی می توانید از مزایای تابعیت سوئیسی نیز استفاده کنید که در ادامه بیش تر در این باره صحبت خواهیم کرد.

مهاجرت به سوئیس

با مهاجرت به کشور رویایی سوئیس شما می توانید تابعیت و پاسپورت این کشور را گرفته و از مزایای این مهاجرت بهره مند شوید. شما با داشتن تابعیت سوئیسی از این به بعد یک شهروند سوئیسی محسوب شده و می توانید از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان استفاده نمایید. می توانید به کشور های حوزه شینگن به راحتی سفر کنید و نیاز به اخذ ویزا نخواهید داشت. هم چنین شما می توانید از تحصیل رایگان در دانشگاه های دولتی این کشور بهره مند شوید. شما می توانید حساب بانکی تجاری داشته باشید و با تمام تجار در سراسر جهان تجارت انجام دهید.

البته مزایا تنها برای درخواست کنندگان نیست، بلکه کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید نیز منفعت های بسیاری نسیبش خواهد شد. آمار نشان داده است که اگر مردم از کشور های فقیر و کم تر توسعه یافته به کشور های پیشرفته مهاجرت کنند، اقتصاد این کشورها رشد پیدا کرده و حداقل دستمزد ها افزایش چشم گیری پیدا خواهد کرد. البته این حرف برای نیروی کارگری که قصد مهاجرت را دارند گفته شده است. حالا فرض کنید به جای تعدادی نیروی کارگر، افراد زیادی برای سرمایه گذاری در کشور سوئیس مهاجرت به سوئیس را انتخاب کنند. در این حالت ارز بسیاری وارد کشور کرده و بر بهبود اقتصاد این کشور تأثیر مثبت خواهد گذاشت.

مهاجرت به سوئیس

دلایل مهاجرت به کشور سوئیس

مهاجرت از هر کشوری به کشورهای دیگر به خصوص کشور های پیشرفته، همه ساله در حال انجام است. اما دلایلی هم وجود دارد که بعضی افراد علاقه شدیدی به این کار دارند. در این جا نمونه ای از این دلایل را عنوان می کنیم:

گاهی افرادی برای تحصیل در دانشگاه های برتر و به دنبال ایجاد یک موقعیت بهتر برای خود به سوئیس مهاجرت می کنند. اما یکی دیگر از علل مهاجرت به سوئیس می تواند پیدا کردن یک کار مناسب و بهبود وضعیت شغلی باشد. همان طور که مستحضر هستید، متاسفانه وضعیت اشتغال در کشورمان کمی سخت شده است و امروزه با قشر عظیم تحصیل کردگانی مواجه هستیم که به خاطر نبود امکان اشتغال در کشور سعی در مهاجرت یا دیگر کشور ها را دارند.

در بعضی مواقع شرایط خاصی اتفاق می افتد که انسان را وادار به مهاجرت می کند. برای مثال جنگ های داخلی یا نژاد پرستی در سوریه و میانمار خود می تواند انگیزه ای برای مهاجرت باشد. ازدواج، زندگی با خانواده در خارج، سرمایه گذاری در سوئیس و کار آفرینی از دیگر دلایل مهاجرت به کشور سوئیس به شمار می آیند.

دلایل مهاجرت به کشور سوئیس

مدارک لازم جهت مهاجرت به سوئیس

مدارک کلی که برای اخذ ویزای سوئیس و مهاجرت نیاز دارید، شامل موارد زیر است:

اصل شناسنامه، اصل پاسپورت (حداقل اعتبار 3 ماه)، سند ازدواج، فیش حقوقی 6 ماه اخیر، گواهی اشتغال به کار، مدارک رزرو هتل برای اقامت موقت، چند قطعه عکس، مدارکی که نشان دهند شما از تمکن مالی مناسبی برخوردارید و هزینه سفر به سوئیس و زندگی و برگشت را دارید. در صورت لزوم داشتن دعوت نامه می تواند کمک بسیاری به شما بکند. بقیه مدارکی که نیاز دارید بنا به هدفی که برای مهاجرت خود انتخاب کرده اید متفاوت می باشد.

مدارک لازم جهت مهاجرت به سوئیس

مراحل مهاجرت به سوئیس

مراحلی که باید برای رفتن به سوئیس طی کنید، به این شکل است که ابتدا باید درخواست ویزای خود را برای سفارت سوئیس در ایران ارسال کنید. اگر با درخواست شما موافقت شد. در این صورت شما باید وقت سفارت کشور سوئیس را بگیرید و در روز وقت سفارت با تمام مدارک لازم به سفارت و کنسولگری سوئیس در تهران مراجعه نمایید. در وقت سفارت مدارک مورد نیاز را تحویل سفارت داده و مراحل انگشت نگاری را انجام می دهید. پس از گذشت 2 تا 3 هفته نتیجه درخواست ویزای شما اعلام می شود. سپس باید برای پیکاپ ویزا و پاسپورت خود اقدام کنید. در کشور سوئیس نیز اگر تمام شرایط لازم را برای اخذ اقامت دائم داشتید می توانید مراحل قانونی این کار را انجام دهید.

مراحل مهاجرت به سوئیس

انواع مهاجرت به سوئیس

اگر شما تبعه سوئیس نیستید و قصد مهاجرت به سوئیس را دارید، از روش های مختلفی می توانید اقدام به انجام این کار بکنید. شما می توانید با یک فرد سوئیسی ازدواج کنید و بعد از مدتی اقامت دائم این کشور را دریافت کنید. یا می توانید با هدف تحصیل مهاجرت را انتخاب کرده و از این طریق اقامت بگیرید. هم چنین می توانید با خرید ملک و خانه در سوئیس، این مهاجرت را برگزینید. اگر به سرمایه گذاری و تجارت علاقه دارید می توانید در سوئیس سرمایه گذاری و کارآفرینی کرده و علاوه بر این تابعیت دائم این کشور را نیز بگیرید.

این روش بسیار عالی است شما هم توانایی درآمد زایی دارید و هم می توانید شهروند رسمی سوئیس باشید. البته روش دیگری نیز برای مهاجرت به کشور سوئیس وجود دارد که نیاز به این ندارد که شما حتماً شرکتی تأسیس کرده و در سوئیس تجارت کنید. شما می توانید از طرف یک کارفرما در سوئیس دعوت نامه همکاری دریافت کرده و برای او کار کنید. مهاجرت با این روش هم امکان پذیر است.

مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج

یکی از راه های به نسبت آسان برای مهاجرت به کشور سوئیس ازدواج با یک فرد تبعه سوئیس است. فراموش نکنید تبعه سوئیس با مقیم سوئیس کاملاً دو مقوله مجزا هستند. در قوانین جدید یکی از راه های اخذ تبعیت بسیاری از کشور ها از جمله سوئیس ازدواج با کسی است ملیت سوئیس را دارد. با این شرایط شما در عرض چند ماه می توانید اقامت دائم و سپس در عرض چند سال تابعیت سوئیس را دریافت کنید. اما اگر با کسی که مقیم سوئیس است، ازدواج کنید این مدت زمان اخذ اقامت دائم می تواند چند سال طول بکشد.

شرایط مهاجرت از طریق ازدواج

ازدواج در سوئیس و به دنبال آن مهاجرت از طریق ازدواج شرایطی دارد. حداقل سن ازدواج برای پسران 17 سال و برای دختران 16 سال تمام می باشد. ازدواج باید به صورت رسمی در شهرداری منطقه ثبت شود. مسئول اداره ثبت احوال منطقه باید قرار داد ازدواج را ثبت نماید. اگر شما از کشوری غیر از سوئیس هستید باید در هنگام ازدواج اجازه اقامت در آن کشور را داشته باشید. شما باید قوانین سوئیس را پذیرفته و در هنگام عقد قرار داد مجرد باشید. اما پس از ازدواج شما می توانید در خواست اقامت دائم، تحصیل در دانشگاه ها و دریافت تابعیت سوئیس را بکنید. اما باید اول برای اقامت دائم اقدام کنید. اگر شما 5 سال اقامت دائم سوئیس را داشته و 3 سال از مدت زمان ازدواجتان با تبعه سوئیسی می گذرد می توانید اقدامات لازم برای مهاجرت به سوئیس و دریافت تابعیت این کشور را شروع کنید.

مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج

مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل

روش دیگر برای مهاجرت به سوئیس، گرفتن ویزای تحصیلی و تحصیل در مراکز آموزشی سوئیس می باشد. اما باید گفت این روش برای گرفتن ویزا و اقامت دائم در این کشور کار راحتی نیست. شما در مدت تحصیلتان می توانید از اقامت موقتی که گرفته اید استفاده نمایید. اما پس از فارغ التحصیل شدن از هر مقطعی مدت اقامت موقت شما نیز به پایان می رسد. حال اگر بخواهید باز هم در سوئیس بمانید و هنوز هم مهاجرت را ترجیح می دهید، باید از روش های دیگری برای گرفتن اقامت بیش تر یا حتی اقامت دائم استفاده کنید.

شرایط مهاجرت از طریق تحصیل

همان طور که گفته شد، سفارت سوئیس به شما برای تحصیل اقامت دائم نمی دهد. علاوه براین شما برای گرفتن اقامت موقت باید از دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید، پذیرش بگیرید و آن را در مدارک اخذ ویزای سوئیس ضمیمه کنید. این مورد یکی از شرط های مهاجرت به سوئیس است و نباید بدون هیچ برنامه ای قصد چنین کاری را داشته باشید. در مرحله بعد اگر توانستید اقامت موقت تحصیل در هر مقطعی را به دست بیاورید، می توانید تا مدت تحصیلتان از این اقامت موقت استفاده کنید.

البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیرید که هزینه های تحصیل و زندگی در سوئیس بسیار بالا است. پس پیش از اقدام برای مهاجرت این نکته را مد نظر قرار دهید. شما پس از فارغ التحصیل شدن از هر مقطعی رسماً اقامت موقتتان به پایان می رسد و باید از سوئیس خارج شوید. اما اگر هنوز هم علاقه به زندگی در سوئیس را دارید می توانید از راه های دیگری اقدام کنید. شما می توانید شانستان را برای تحصیل در مقطع بالاتری امتحان کنید تا دوباره اقامت سوئیس گرفته و مهاجرت به کشور سوئیس از طریق تحصیل را انتخاب کنید. یا می توانید به دنبال یافتن یک شغل مناسب برای خود باشید تا بتوانید مهاجرت را از طریق کار و اشتغال دریافت کنید.

مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل

مهاجرت به سوئیس از طریق خرید ملک

باید به این نوع مهاجرت در کشور سوئیس بسیار توجه شود. چرا که این نوع مهاجرت و کشور های اتحادیه اروپا بیش تر در گذشته امکان پذیر بود. اما امروزه تنها در کشور های کمی این قانون هنوز پا برجاست. اما در سوئیس این روش به سختی قابل انجام است یا حتی می توانیم بگوییم این روش کاملاً نا امیدوارانه است. البته نباید کاملاً آن را کنار گذاشت. ولی به هر ترتیب می خواهیم در ادامه شرایط اخذ اقامت دائم و مهاجرت به سوئیس با خرید ملک در این کشور را توضیح دهیم.

شرایط مهاجرت از طریق خرید ملک

در بیش تر کشور های اروپایی از جمله کشور سوئیس یکی از پیش فرض های مهاجرت از طریق خرید ملک با ارزش حداقل 30000 یورو می باشد. البته با توجه به تغییرات قوانین این روش بهتر است پیش از اقدام به چنین کاری قبلاً خوب در مورد آن تحقیق و مشورت کرده باشید و از قوانین جدید سوئیس در این باره آگاه شده باشید. به هر ترتیب پس از خرید ملک باز هم به تنهایی نمی توانید درخواست اقامت دائم داشته باشید، مگر این که حداقل 5 سال در این کشور زندگی کرده باشید و از تمکن مالی مناسبی نیز برخوردار باشید. این ها حداقل شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم و مهاجرت به سوئیس از این طریق می باشند.

مهاجرت به سوئیس از طریق خرید ملک

مهاجرت به سوئیس از طریق کارآفرینی

مهاجرت به کشور سوئیس از طریق کارافرینی و تجارت و سرمایه گذاری در این کشور یکی از روش های ایده آل کسب اقامت دائم سوئیس است. البته نیاز به سرمایه زیاد و تجربه و علاقه کافی برای گرداندن یک شرکت دارید. البته باید این را در نظر داشت که کسب و کار شما باید این تضمین را به دولت بدهد که با دیگر تجارت ها متفاوت بوده و سود زیادی را به کشور سوئیس خواهد داد و در اقتصاد این کشور تاثیر گذار خواهد بود. در این صورت شما خیلی زود و سریع می توانید اقامت دائمتان را دریافت کنید و خانواده تان را نیز برای مهاجرت آماده کنید. این روش مزایای بسیار خوبی نیز دارد شما علاوه بر این که یک شغل مستقل و درآمدزا دارید، اقامت دائم این کشور پر هزینه را نیز دریافت کرده اید. هم چنین شما می توانید تجارتتان را گسترش داده و با دیگر کشور های حوزه شینگن به راحتی تجارت داشته باشید.

مهاجرت به سوئیس از طریق کارآفرینی

شرایط مهاجرت از طریق کارآفرینی

برای ثبت شرکت در سوئیس و مهاجرت به سوئیس از طریق کارافرینی شرایط خاصی وجود دارد. پیش از اقدام به این کار باید در درخواست ویزای خود این موضوع را قید کرده و اساسنامه شرکت خود را تنظیم نمایید. در اساسنامه باید اطلاعاتی همچون محل فعلی که برای شرکت در نظر گرفته اید، نام و اطلاعات مدیران و سهام داران و کارکنان شرکت، موضوع کار شرکت، حداقل سرمایه ای که برای این کار اختصاص داده اید، نام شرکت و البته یک قبض تلفن مربوط به آدرس محل شرکت ارائه نمایید که در اثبات درستی حرف شما خدشه ای وارد نشود. بسته به نوع شرکتی که تأسیس می نمایید، حداقل سرمایه مورد نیاز طبق قوانین کشور سوئیس متفاوت است. در ابتدا بهتر است نوع شرکتتان از نوع شرکت های با مسئولیت محدود و شراکت محدود باشد، تا هم هزینه کم تری به عنوان سرمایه اولیه در نظر بگیرید، هم مالیات کم تری بپردازید و هم چنین بتوانید از بانک ها تسهیلات و وام دریافت کنید.

پس از ثبت شرکت و 5 سال اقامت و کار در سوئیس شما می توانید برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید.

مهاجرت به سوئیس از طریق تخصص یا کار

مهاجرت به سوئیس از طریق کار کردن یک روش دیگر برای دریافت اقامت دائم این کشور می باشد. سوئیس یکی از کشور های ثروتمند جهان است. باید این را بگوییم هزینه زندگی در این کشور ثروتمند بسیار بالا است. حقوق سالیانه مردم در این کشور نیز به مراتب باید زیاد باشد، تا بتوانند زندگی مناسبی داشته باشند. البته شدنی بودن این روش هم تنها به شما بستگی ندارد. شرایط موافقت با ویزای شما به شرایط کارفرمایی که قصد دارد شما را استخدام کند، نیز وابسته است.

مهاجرت به سوئیس از طریق تخصص یا کار

شرایط مهاجرت از طریق تخصص یا کار

شما از دو روش می توانید ویزای کار و در ادامه اقامت دائم کشور سوئیس را دریافت کنید. روش اول را در بحث ویزای تحصیلی و مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل تشریح کردیم. شما پس از اتمام یک دوره تحصیلی در سوئیس به صورت رسمی می توانید کار کنید و حقوق داشته باشید و برای این کار اقامت کاری اخذ نمایید و پس از چند سال زندگی و کار در این کشور اقامت دائم خود را نیز بگیرید.

اما روش دوم این است که کارفرمایی در سوئیس از شما برای استخدام در شرکت خود دعوت کند و رسماً برایتان دعوت نامه ارسال کند. البته این روش بیش تر برای افراد تحصیل کرده با مدارج بالا اتفاق می افتد. در این روش کارفرما ابتدا می بایست در خواست کار خود را 3 ماه در روزنامه های داخل سوئیس منتشر کند. اگر درخواستی برای کار وجود نداشت و یا فرد مورد نظر به هر دلیلی انتخاب نشد. آگهی باید به مدت 3 ماه در اتحادیه اروپا منتشر شود. در این حالت نیز اگر متقاضی برای این کار پیدا نشد. آن گاه فردی در دیگر کشور های جهان از جمله ایران می تواند این درخواست را بپذیرد و اگر در مصاحبه شغلی نیز پذیرفته شد، آن گاه کارفرما دعوت نامه ای برای او ارسال کرده و مخارج و حقوق فرد را قبول می کند. در این صورت راحت تر با درخواست اقامت کاری تان برخورد می کنند. پس از استخدام شدن نیز پس از 5 سال زندگی در سوئیس می توانید در خواست اقامت دائم بدهید.

هزینه های زندگی در سوئیس

قبلاً نیز به این موضوع اشاره کردیم که سوئیس یکی از کشور های قدرتمند اقتصادی اروپا است. هزینه زندگی در این کشور بسیار بالا می باشد. شما برای زندگی در سوئیس و مهاجرت نیاز به درآمد سالیانه بیش از 40000 دلار دارید، که رقم بسیار زیادی می باشد. پس بهتر است پیش از مهاجرت به سوئیس به این موارد و هزینه بالای زندگی در این کشور اروپایی توجه داشته باشید. اگر از طریق تحصیل اقامت سوئیس را گرفته اید، نیز باید بگوییم در هنگام تحصیل شما مجاز به اشتغال و درآمد زایی به صورت رسمی نیستید و تنها می توانید ساعات محدودی در هفته را کار کنید.

هزینه های زندگی در سوئیس

قوانین تابعیت سوئیس

چند قانون برای تابعیت سوئیس وجود دارد. اول این که فرد متولد سوئیس باشد و از بدو تولد این تابعیت را داشته باشد. دوم از طریق تابعیت کنفدراسیون ها، سوم از طریق تولد در کشور سوئیس و چهارم از طریق ازدواج با یک شهروند سوئیسی این تابعیت به وجود می آید. اگر زنی با ملیت سوئیسی با فردی با دیگر ملیت ازدواج کند، فرزندش تابعیت این کشور را دریافت می کند و بالعکس. هم چنین اگر زنی با تابعیت سوئیسی فرزندی از مردی که با او ازدواج نکرده به دنیا آورد، فرزندش تابعیت سوئیس را دریافت خواهد کرد.

  • ۹۷/۰۲/۲۵
  • محسن ایران خواه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی