برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

معرفی برترین های دنیای امروزی

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب

۱ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس» ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس

می دانیم که برای سفر به سوئیس باید ویزای کشور سوئیس را اخذ کنیم، یکی از مسایلی که برای اخذ ویزای سوئیس باید مورد توجه قرار بگیرد وقت سفارت و شرایط و قوانین آن است. امروز می خواهیم در ابتدا گام های اخذ ویزا و سپس به سوالات رایجی که در خصوص وقت سفارت سوئیس مطرح می شود به صراحت پاسخ دهیم با ما همراه باشید.

علت لزوم وقت سفارت سوئیس

عموما اخذ ویزا برای تور سوئیس چندین گام باید به صورت دقیق طی شود در گام اول افراد باید به طور دقیق مدارک لازم برای اخذ ویزا را جمع آوری کنند البته زمانی که نیاز به دعوتنامه باشد باید دقت بیشتری بر روی مدارک صورت پذیرد، پس از جمع آوری مدارک و تعیین زمان مناسب برای مصاحبه باید به سراغ وقت سفارت رفت.

وقت سفارت سوئیس چیست؟ در واقع شما برای اینکه از کشور خود خارج شوید و با هدف خاصی وارد کشور سوئیس شوید باید بتوانید در روز مصاحبه موفقیت خود را نهایی کنید صرفا جمع آوری مدارک دلیل بر اعطای ویزا برای شما نخواهد بود. بنابراین باید برای وقت سفارت درخواست دهید.

وقت سفارت کشور سوئیس همانطور که اسمش پیداست به معنی تعیین زمان از سوی سفارت سوئیس در ایران به منظور انجام مصاحبه حضوری با فرد متقاضی است. بنابراین درخواست وقت سفارت یکی از مسایل مهم و ضروری برای اخذ ویزا خواهد بود.

علت لزوم وقت سفارت سوئیس

اولین گام برای تعیین وقت سفارت کشور سوئیس

برای تعیین وقت سفارت سوئیس در ابتدا باید وارد سایت مربوطه شوید و در بخش و فرم مشخص تمامی اطلاعات خواسته شده را به دقت وارد کنید. در وارد کردن اطلاعات بسیار صبور باشید و سعی کنید تمامی سوالات پرسیده را به دقت پاسخ دهید (هیچ سوالی نباید خالی بماند) در صورتی که پاسخ سوالی را نمی دانید باید تا حد امکان اطلاعات خود را در این خصوص افزایش دهید. تا به اینجای کار اطلاعات شخصی خود را وارد کردید حال نوبت به وارد کردن هدف سفر شماست. هدف از سفر شما اولین بخشی است که در روز مصاحبه به آن توجه می شود بنابراین شفاف و واضح هدف سفر خود را اعلام کنید.

فرم پر شده را به آدرس سفارت ایمیل کنید، پس از گذشت زمانی مشخص که اغلب بین 3 الی 7 روز است ایمیلی دریافت می کنید که مشخص می کند فرم شما تایید و یا رد شده است به این ترتیب در صورت قبولی تاریخ دقیق روز مصاحبه شما اعلام می شود تا به اینجای کار شما توانستید مراحل وقت سفارت را به درستی طی کنید. حال می خواهیم کمی دقیقتر در خصوص وقت سفارت صحبت کنیم.

اولین گام برای تعیین وقت سفارت کشور سوئیس

بررسی قوانین وقت سفارت کشور سوئیس

یکی از مسایلی که امروزه برای تعیین وقت سفارت سوئیس دیده می شود اطلاعات بیومتریک است.

به راستی انجام ثبت اطلاعات بیومتریک چه تغییری در روند اخذ ویزا ایجاد می کند؟

اطلاعات بیومتریک در واقع تصویربرداری از اثر انگشت متقاضی است! بر طبق بررسی های انجام شده مشخص شد که از سال 2012 سفارت سوئیس تاکید بر ثبت اطلاعات بیومتریک متقاضیان کرده است ( قبل از تاریخ اعلام شده تاکیدی بر این موضوع نبود). به این ترتیب در این لاین نیاز به اثر انگشت کلیه متقاضیان ویزای نوع C خواهد بود.

می دانیم که ویزای نوع c بیشتر مربوط به ویزای توریستی، تجاری و دیدار از اقوام است. اثر انگشت ها باید به دقت تصویربرداری (اسکن) شود.

افرادی که می خواهند به طور دائم در سوئیس اقامت کنند و یا افرادی که برای تحصیل به سوئیس می روند و به نوعی به دنبال ویزای دانشجویی هستند و کلیه متقاضیان ویزای نوع D و افراد کمتر از 12 سال نیازی به اسکن از اثر انگشت نخواهند داشت.

رد وقت سفارت کشور سوئیس

شرایط جدید وقت سفارت کشور سوئیس

در ابتدا برای تعیین وقت سفارت هر فرد حتی افراد کمتر از 12 سال نیز باید به طور جداگانه اقدام می کردند در قوانین جدید وقت سفارت سوئیس مشخص شد که نیازی به حضور افراد کمتر از 12 سال در روز مصاحبه نخواهد بود بنابراین نیازی به فرم جداگانه ای نیز برای آنها نیست اما تبصره هایی در این بین وجود دارد که تاکید بر حضور همه افراد در روز مصاحبه است. بنابراین به طور کلی هر شخص باید برای ارائه درخواست ویزا به سفارت به صورت حضوری مراجعه کند، در صورتی که شرایط اجازه می دهد فرزندان کمتر از 12 سال خود را نیز به همراه ببرید ( از این افراد مصاحبه نمی شود!)

در صورتی که اثر انگشت شما در روز مصاحبه تایید نشد می توانید در کمتر از 5 دقیقه در نزدیکترین شعبه تصویربرداری اقدام به اسکن از اثر انگشت خود کنید بنابراین جای نگرانی وجود ندارد. دقت کنید که اثر انگشت فرد از مسایل بسیار مهم در روز مصاحبه ای و دستگاهی نیز در سفارت برای تست مجدد اثر انگشت شما وجود دارد در صورتی که فرد در تعیین اثر انگشت خود اشتباه کند و یا اثر انگشت شخص دیگری را اعلام کن برای همیشه باید از اخذ ویزای سوئیس منصرف شود!

شرایط جدید وقت سفارت کشور سوئیس

شرایط تعیین وقت سفارت سوئیس برای افراد غیر تهرانی

می دانیم که سفارت سوئیس در تهران است اما افرادی که در تهران سکونت ندارند چه باید کنند؟ آیا نیاز به مراجعه آنها نیست و از مراجعه حضوری معاف هستند؟ خیر اینطور نیست! کلیه افرادی بالای 12 سال باید شخصا در روز مصاحبه حاضر شوند. هرگز درخواست خود را توسط شخص دیگری دنبال نکنید به درخواست هایی که توسط شخص دیگری دنبال می شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

به این منظور می توانید زمانی که فرم وقت سفارت سوئیس را پر می کنید زمانی را به عنوان پیشنهاد در جدول مربوطه اعلام کنید به این ترتیب تیم های مسئول متوجه می شوند که شما در چه تاریخی می توانید در سفارت حضور داشته باشید و به این ترتیب قطعا سعی بر تعیین روز مصاحبه در زمان اعلام شده می شود. توجه کنید که قانونی مبنی بر تایید حتمی زمان اعلام شده توسط شما وجود ندارد اما تیم های بررسی سعی می کنند که به تاریخ شما ترتیب اثر دهند. عموما برای تعیین وقت سفارت باید کمی زودتر اقدام کنید.

هزینه تعیین وقت سفارت سوئیس

موضوعی که بارها پرسیده می شود در خصوص هزینه استفاده و عدم استفاده از اثر انگشت بیومتریک است. دقت کنید که این طرح بدون هزینه اضافی است و هرگونه هزینه اضافی در خصوص تایید اطلاعات بیومتریک تخلف محسوب می شود. به طور کلی هزینه ای که برای اخذ ویزا واریز می شود ثابت است و یا به صورت دوره ای و در چهارچوب خاصی تغییر می کند بنابراین اطلاع از نرخ روز در این خصوص کار دشواری نیست. برای تعیین وقت سفارت نیازی به پرداخت هزینه ای جداگانه ای ندارید تنها فرمی که برای شما ارائه شده است را به دقت پر می کنید و منتظر می مانید. در صورتی که 2 مرتبه در پر نمودن و ارسال فرم دچار مشکل و یا خطا شدید نیاز به پرداخت هزینه جریمه برای باز شدن فرم جدید دارید به این ترتیب بهتر است در ابتدا در پر نمودن فرم کمی جدی تر باشید.

نحوه تصویربرداری از اثر انگشت اغلب توسط کارمندان سفارت در بخش ویزا برای شما به دقت توضیح داده می شود گاه افرادی که پوست دستشان دچار آسیب دیدگی است باید از طریق مراحل ویژه اثر انگشت اقدام کنند به طور کلی هیچ صدمه ای به فرد وارد نمی شود.

هزینه تعیین وقت سفارت سوئیس

بررسی مدارک وقت سفارت سوئیس

یکی از مدارک بسیار مهم و ضروری که در روز مصاحبه از اهمیت ویژه ای برخوردار است بیمه مسافرتی است. شما برای کلیه کشورهای عضو شنگن نیاز به دریافت بیمه مسافرتی به ارزش 30 هزار یورو دارید البته این مبلغ می تواند تغییر کند. این بیمه برای تمامی افرادی و حتی کودکان کمتر از 1 سال نیز ضروری است. بیمه مسافرتی جهت مداوا و انتقال به وطن و دلایل پزشک و فوت عرضه می شود و از موارد الزامی خواهد بود. در صورتی که فرد مدارکی کامل برای اخذ ویزای سوئیس ارسال کند اما بیمه نامه مسافرتی عرضه نشود قطعا به درخواست وی ترتیب اثر داده نمی شود.

دقت کنید که هیچ گونه ارتباط تلفنی با سفارت وجود ندارد، تنها فرمی وجود دارد که می توانید سوالات خود را در آن بپرسید و قطعا زمان قابل توجهی تا دریافت پاسخ وجود دارد.

بررسی مدارک وقت سفارت سوئیس

اصول وقت سفارت از سوئیس

حال می خواهیم به سوالی که بارها پرسیده شده است پاسخ دهیم.

آیا ویزای صادر شده از سفارت سوئیس تنها برای ورود به سوئیس معتبر است؟

توجه کنید که یک قانون کلی در این مورد وجود دارد، در ابتدا اینکه ویزای شنگن صادر شده توسط سفارت سوئیس برای مجموعه کشورهای عضو شنگن اعتبار دارد تعداد این مجموعه به 12 کشور می رسد.

موضوع مهمی که باید به آن دقت شود این است که درخواست ویزای شنگن از طریق سفارت سوئیس تنها در صورتی ترتیب اثر داده می شود که فرد بخواهد بیشترین زمان سفر خود را در کشور سوئیس بگذراند.

اجازه دهید موضوع را به زبان ساده تری توضیح دهیم. فرض کنید که شما می خواهید به کشورهای عضو شنگن سفر کنید و مدت زمان اقامت شما در این کشورها با اقامت در سوئیس یکسان باشد به این ترتیب شما باید در ابتدا سوئیس را برای مقصد خود انتخاب کنید و کشور های دیگر نمی توانند اولین کشور مقصد شما باشند ( به سوئیس باید اولویت دهید). این موضوع چند سالی است که تبدیل به قانون کلی شده است بنابراین باید به صورت جدی پیگیری شود.

قوانین وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

در صورتی که مدت زمان اقامت فرد متقاضی در سوییس بیشتر از کشور های دیگر باشد و یا زمان اقامت وی هر کدام از کشورهای عضو شنگن یکسان باشد و سوئیس را در ابتدا برای اقامت انتخاب کرده باشد می توانید از طریق روش های معمولی اقدام به تعیین وقت سفارت کشور سوئیس کند. کلیه مدارکی که برای تعیین وقت سفارت و همینطور در روز مصاحبه ارسال می شود باید به زبان انگلیسی، آلمانی و یا فرانسوی و ایتالیایی ترجمه شده باشد. مدارک فارسی ترتیب اثر داده نمی شود.

قوانین وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

اقدامات پس از وقت سفارت از کشور سوئیس

به طور کلی پس از تعیین وقت سفارت سوئیس باید در روز مصاحبه حضور به عمل برسانید. در صورتی که مجوز لازم برای ویزای شما دریافت شده متقاضی می تواند بدون تعیین وقت به سفارت مراجعه کند و یک نسخه فرم و همینطور دو قطعه عکس رنگی همراه با مجوز های لازم و گذرنامه و … را جهت اخذ ویزای ورود ارائه کند. برای بررسی های لازم در این خصوص باید حدود 48 ساعت صبر کنید.

عموما پس از ورود به سوئیس و پس از 8 روز اول شخص باید ورود خود را به پلیس اطلاع دهد و همینطور موظف به ثبت محل اقامت خود در اداره ثبت اهالی شهر است.

اجازه اقامت، تحصیل و یا اشتغال به کار در سوئیس بر اساس شرایطی خاص تعیین می شود.

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

به طور کلی متقاضی تا 90 روز قبل از سفر خود باید درخواست ویزا کند. بهترین زمان حدود 8 هفته قبل از سفر اعلام شده است. گاه دیده می شود که درخواست شما گم می شود بنابراین در چنین شرایطی فرصت درخواست مجدد برای شما فراهم می شود. رسیدگی به درخواست های شما گاه تا 15 روز نیز به طول می انجامد.

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

رد وقت سفارت کشور سوئیس

در صورتی که درخواست ویزا قبل از تغییر شرایط زندگی و شغلی رد شود متقای می توانید مجدد اقدام به ارسال به درخواست کند، در این بین هیچ تاخیری برای وی لحاظ نمی شود. اما موضوعی که شاید در این بین از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد این است که علت رد درخواست قبلی وی چه بوده است؟ در واقع بهتر است قبل از درخواست مجدد دقت بیشتری بر دلیل رد درخواست قبلی کنید به این ترتیب قطعا می توانید هرگونه اصلاحات لازم را به عمل آورید.

رد وقت سفارت کشور سوئیس

درخواست فوری وقت سفارت از کشور سوئیس

درخواست وقت سفارت از کشور سوئیس به صورت ضروری در مواقعی خاص که اغلب هدف از سفر درمان بیماری ها باشد امکان پذیر است. اما به طور کلی تمام اعضای شنگن باید اجازه خود را جهت صدور ویزا اعلام کنند. سفارت سوئیس در این خصوص هیچ نفوذی ندارد و مشورت کلیه کشورهای شنگن الزامی است.

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دعوت نامه برگه ای است که فرد دعوت کننده باید از سوئیس برای متقاضی در ایران ارسال کند. در این برگه هدف از سفر وی به دقت مشخص می شود. برگه دعوت نامه باید در بخش مشخص سایت آپلود شده و در هنگام تعیین وقت سفارت ارسال شود، در روز مصاحبه نیز افراد باید برگه دعوت نامه را عرضه کنند.

تصویری که از فرد متقاضی ارسال می شود باید قدیمی تر از 6 ماه قبل نباشد و زمینه آن روشن و عرض آن 35-40 میلیمتر باشد.

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

جمع بندی نکات کلی در خصوص وقت سفارت سوئیس

کودکانی که می خواهند با پدر و مادر خود سفر کنند باید یک نامه امضا شده از سوی پدر به همراه کپی گذرنامه ارائه کنند. در صورتی که کودک تنها قصد سفر با پدر خود را دارد باید نامه امضا شده ای از سوی مادر او نیز در مدارک ارائه شود. تا به این جای کار متوجه شدیم که تعیین وقت سفارت نیاز به رعایت یک سری قوانین ویژه دارد که بهتر است به طور دقیق بررسی شود.

به طور کلی وقت سفارت سوئیس به صورت دوره ای تعیین می شود و هر فرد باید تاریخ دقیق سفر خود را در خصوص تعیین وقت سفارت لحاظ کند.

 در صورتی که زمانی دقیق برای تاریخ مصاحبه از سوی سفارت اعلام شد و فرد نتوانست حضور به عمل آورد باید مجددا درخواست وقت سفارت از سوئیس دهد این روال اغلب زمانبر است زیرا فرد مورد نظر یکبار فرصت خود را از دست داده است بنابراین بهتر است در زمان دقیقی به صورت حضوری مراجعه کنید.

در روز مصاحبه تمامی سوالات را واضح و صریح و کوتاه جواب دهید، تیم های بررسی علاقه ای به دانستن روال زندگی شما ندارند تنها تاکید بر روی هدف سفر شماست به این ترتیب در نظر داشته باشید که هر گونه عدم صداقتی به ضرر شما خواهد بود.

  • محسن ایران خواه