برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

معرفی برترین های دنیای امروزی

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب

۱ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی» ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

وقت سفارت استونی

وقت سفارت استونی

در این مقاله جهت آشنایی با نحوه تعیین وقت سفارت استونی همراه ما باشید، استونی یکی از کشورهای اروپای شمالی است که در سال های اخیر با توجه به اقتصاد پیشرفته در شرایط مطلوبی از لحاظ گردشگری، تجاری و… قرار گرفته است به همین دلیل از کشورهای مختلفی به کشور استونی سفر می کنند، به منظور سفر به کشور استونی در ابتدا باید به دنبال اخذ ویزا باشید، جهت اخذ ویزا نیز ضروری است که رزرو وقت سفارت را انجام دهید، استونی در ایران سفارت ندارد به همین دلیل باید کارهای مربوط به سفارت استونی را در سفارت فنلاند انجام دهید.

درباره استونی

پیش از سفر به استونی کسب اطلاعاتی درباره این کشور ضروری است، کشور استونی در شمال اروپا و در حوزه بالتیک واقع شده است؛ استونی در حدود یک میلیون و 300 هزار نفر نیز جمعیت دارد که اکثریت آن در پایتخت استونی یعنی تالین ساکن هستند  . این مکان از کشورهای کم جمعیت اروپایی می باشد. استونی از کشورهای اتحادیه اروپا محسوب می شود و به همین دلیل واحد پول آن یورو است. زبان رسمی کشور استونی نیز زبان استونیایی است، اکثریت مردم استونی از تبار استونیایی هستند و بیست و پنج درصد مردم، تبار روسی دارند.

درباره استونی

سفر به استونی

استونی از لحاظ توسعه اقتصادی و توسعه انسانی در شرایط مطلوبی قرار دارد، بسیاری از رتبه بندی های نهادی مالی جهان استونی را جزئی از کشورهای پیشرفته اقتصادی و مرفه در نظرر می گیرند. این کشور از لحاظ آزادی ها سیاسی نیز در شرایط بسیار مطلوبی واقع شده است. استونی همچنین در زمینه گردشگری و توریستی در سال های اخیر پیشرفت خوبی را داشته است و همه این عوامل موجب شده است تا استونی یک مقصد خوبی برای انواع سفر ها از جمله سفر توریستی، تجاری، تحصیلی و … باشد. اگر تصمیم گرفته اید که به استونی سفر کنید، قبل از هر چیز نیازمند اخذ ویزای استونی و تعیین وقت سفارت استونی هستید.

سفر به استونی

ویزای استونی

برای دریافت ویزای استونی اخذ وقت سفارت از کشور استونی ضروری است، استونی از کشورهای عضو پیمان شنگن محسوب می شود، برای سفر به این کشور نیز دریافت ویزای شنگن الزامی است. البته برای سفر به استونی ویزای ملی این کشور هم وجود دارد که فقط با این ویزا می توانید به کشور استونی سفر کنید و برعکس با ویزای شنگن می توانید به کشورهای عضو معاهده شنگن نیز سفری داشته باشید، از آنجا که استونی در ایران سفارت ندارد برای اخذ ویزا و تعیین وقت سفارت استونی باید از طریق سفارت فنلاند اقدام کنید و ویزایی که شما می توانید از سفارت فنلاند بگیرید همان ویزای شنگن است.

ویزای استونی

انواع ویزا های کشور استونی

با توجه به نوع سفری که به کشور استونی دارید می توانید ویزاهای مختلفی را برای سفر به کشور استونی بگیرید که زمان درخواست و همچنین در وقت سفارت استونی باید  نوع سفررا اعلام کنید و مدارک مورد نیاز را که به آن ها اشاره خواهیم کرد تحویل دهید. از جمله مهم ترین ویزاهای کشور استونی می توانیم به ویزای گردشگری، ویزا تجاری، ویزای کاری، ویزای درمانی،ویزای فرهنگی، ویزای دیدار اقوام و خانواده، ویزای بازی های ورزشی و … اشاره کنیم، هر یک از ویزاهای گفته شده علاوه بر این که مدارک مشترکی دارند که باید ارائه شوند، مدارک مجزایی هم دارند که باید در زمان وقت سفارت کشور استونی ارائه شوند.

انواع ویزا های کشور استونی

ویزای توریستی استونی

استونی یکی از کشورهای اروپایی است که به دلیل این که در سال های اخیر در زمینه گردشگری سرمایه گذاری خوبی کرده است از لحاظ توریستی در شرایط مطلوبی قرار دارد شما با اخذ ویزای توریستی استونی و تحویل مدارک مربوطه آن در زمان وقت سفارت استونی می توانید ویزای توریستی کشور استونی را اخذ کنید. کشور استونی جاذبه های گردشگری فراوانی دارد که از جمله مهم ترین آن ها می توانیم به موارد ذیل اشاره داشته باشیم:

  • زندان زیرآبی استونی: این زندان محلی است و برای بیگاری کشیدن از زندانیان در واقع یک معدن سنگ آهک برای اردوگاه کار اجباری بوده است که در سال 1938 تاسیس شده است.
  • پارک ملی سوما: یکی از پارک های ملی استونی با جاذبه های طبیعی گردشگری است.
  • کاخ کادریورگ: به درخواست تزار روسی بنام پتر اول در سال 1725 ساخته شده است.
  • قلعه تومپئا: یکی از قلعه های قدیمی اروپا است و در سال 1219 برای کاربرد نظامی ساخته شده است.
  • دریاچه ارمیستو: یکی از دریاچه های زیبای استونی است که در شهرستان پارنو استونی واقع شده است و گردشگران زیادی از آن بازدید می کنند.

ویزای توریستی استونی

ویزا تجاری استونی

استونی یکی از کشورهایی است که حتی در زمانی که جزئی از شوروی بود سرانه ناخالص داخلی بالایی داشت و امروز آمار و ارقام سازمان های مختلف تجاری و اقتصادی نشان می دهد که استونی از لحاظ اقتصادی در شرایط بسیار مطلوبی واقع شده است. اصولا کشورهای پیشرفته اقتصادی مکان خوبی برای گسترش تجارت و کارهای تجاری هستند به همین دلیل است که در سال های اخیر سرمایه گذاری در استونی از طریق تبعه های خارجی افزایش یافته است و بسیاری از افراد و شرکت ها به دنبال برقراری روابط تجاری با شرکت های مرتبط هستند.

برای سفر تجاری به کشور استونی اخذ ویزای تجاری استونی لازم است و در زمان وقت سفارت باید مدارک مرتبط با ویزای تجاری استونی تحویل داده شود، رزرو وقت سفارت نیز به مانند رزرو وقت سفارت کشور استونی برای ویزای توریستی است و هیچ تفاوتی ندارد.

ویزا تجاری استونی

وقت سفارت چیست؟

برای سفر به هر کشوری شما نیازمند اخذ ویزا هستید و برای اخذ ویزا نیز باید وقت سفارت گرفته شود، در وقت سفارت اخذ شده شخص متقاضی سفر باید حضور داشته باشد و علاوه بر این که مدارک مورد نیاز باید تحویل سفارت داده شود از وی انگشت نگاری نیز به عمل می آید، برای سفر به استونی نیز به همین روال شما نیازمند وقت سفارت هستید، اما استونی در ایران سفارت ندارد و سوالی که این جا پیش می آید این است که وقت سفارت باید از چه طریقی اخذ شود و مسافرانی که قصد سفر به این کشور را دارند جهت اخذ وقت سفارت از کشور استونی و تحویل مدارک به کجا مراجعه کنند؟

وقت سفارت استونی

برای سفر به کشور استونی و اخذ ویزای این کشور و سپس تعیین وقت سفارت با توجه به این که استونی در ایران سفارت ندارد شما باید کارهای مربوطه را از طریق سفارت فنلاند انجام دهید و سفارت فنلاند تمامی مراحل مربوط به ویزای استونی از جمله وقت سفارت کشور استونی را بر عهده گرفته است .در واقع شما با تعیین وقت سفارت به منظور اخذ ویزای این کشور باید در سفارت فنلاند حضور پیدا کنید و با تحویل دادن مدارک مورد نیاز ویزای مورد نیاز و انگشت نگاری، ویزای شما صادر خواهد شد.

برای تعیین وقت سفارت کشور استونی از طریق سفارت فنلاند لازم است که شما از قبل وقت سفارت بگیرید به همین دلیل بهتر است در خواست وقت سفارت استونی را توسط شرکت واسط از سفارت فنلاند انجام دهید. شخص یا اشخاص متقاضی ویزا باید در زمانی که وقت سفارت برای آن ها تعیین می شود در سفارت فنلاند حضور پیدا کنند و مدارک خواسته شده را تحویل دهند و انگشت نگاری شوند.

اخذ وقت سفارت و درخواستی که به منظور صدور ویزای این کشور انجام می گیرد از طریق ایمیل به شرکت VFS ارسال می شود و این شرکت که امور ویزای شنگن را برعهده گرفته است برای شما در سفارت فنلاند به منظور اخذ ویزای استونی وقت تعیین خواهد کرد.

وقت سفارت استونی

آدرس سفارت فنلاند

زمانی که وقت سفارت استونی که برای شما تعیین شد به منظور اخذ ویزا در زمان تعیین شده به سفارت فنلاند مراجعه کنید، شما به همین منظور می توانید به آدرس سفارت فنلاند در تهران، منطقه یک، خیابان مقدس اردبیلی، مرکز خرید پالادیوم، طبقه 11 مراجعه کنید.

ساعت کاری سفارت فنلان از 8 صبح تا 5 عصر است و در ساعات 8 صبح الی 3 بعد از ظهر می توانید مدارک مربوط به وقت سفارت کشور استونی را تحویل دهید، از ساعت 3 بعد از ظهر تا 17 عصر نیز گذرنامه ها به متقاضیان برگردانده می شود.

اخذ ویزای شینگن از سفارت فنلاند

زمانی که شما وقت سفارت را از سفارت فنلاند می گیرید توجه داشته باشید که سفارت فنلاند فقط ویزای شینگن برای کشور استونی صادر می کند، برای دریافت ویزای ملی استونی باید از خود کشور استونی اقدام کنید بسته به نوع ویزای شینگن که در وقت سفارت استونی مدارک مرتبط با آن را ارائه می دهید می توانید در کشورهای عضو پیمان شنگن که در حدود 26 کشور هستند تردد کنید. به طور کلی ویزای شینگن به چهار نوع تقسیم می شود در نوع اول شما فقط می توانید در فرودگاه عضو شنگن پرواز خود را عوض کنید، در نوع دوم می توانید از فرودگاه خارج شوید و به صورت زمینی به کشورهای عضو شنگن سفر کنید، نوع سوم بیشتر برای سفرهای توریستی است که مردم ایران بیشتر از آن استفاده می کنند، نوع چهارم هم برای سفرهای  تجاری و طولانی می باشد.

اخذ ویزای شینگن از سفارت فنلاند

دریافت ویزای استونی چقدر طول می کشد؟

به طور قطعی نمی توان گفت که ویزای استونی برای کسانی که درخواست ویزا می کنند و در وقت سفارت استونی در سفارت فنلاند حضور پیدا می کنند صادر می شود یا نه. ممکن است بنا به دلایلی که اعلام می شود، درخواست ویزای شما رد شود، اما به طور کلی با توجه به نوع ویزایی که شما از سفارت فنلاند برای سفر به استونی در خواست می کنید در حدود 45 روز طول می کشد یعنی از زمانی که درخواست وقت سفارت را می دهید تا تحویل مدارک و حضور در وقت سفارت در سفارت فنلاند و انگشت نگاری تا بررسی و اعلام نتیجه 45 روز طول خواهد کشید که ممکن است این مدت کم و یا زیاد شود.

دریافت ویزای استونی چقدر طول می کشد؟

توجه به چند نکته در مورد ویزای استونی

  • ممکن است است که سفارت فنلاند پس از وقت سفارت و تحویل مدارک مجددا از شما مدارکی را که لازم است را بخواهد.
  • سعی کنید حداقل 45 روز قبل از این که می خواهید به استونی سفر کنید در خواست ویزای و درخواست وقت سفارت استونی را بدهید.
  • در سفارت کشور فنلان فقط ویزای شینگن صادر می شود و شما نمی توانید از طریق سفرات فنلاند برای ویزای ملی استونی اقدام کنید.
  • سفارت فنلاند پس از بررسی مدارک، اصل مدارک را به شما بر می گرداند.

توجه به چند نکته در مورد ویزای استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

در هنگام وقت سفارت استونی که در سفارت فنلاند حضور پیدا می کنید مدارک ذیل را به همراه فتوکپی آن ها در کاغذ آ چهار تحویل دهید:

  • پاسپورتی که حداقل 6 ماه اعتبار دارد.
  • ارائه دو قطعه عکس 6 در 4 که با پس زمینه سفید و بدون روتوش باشد.
  • کارت ملی و شناسنامه
  • اگر صاحب ملکی هستید سند مالکیت و ترجمه انگلیسی آن را ارائه دهید.
  • در صورتی که شاغل هستید گواهی اشتغال به کار یا جوار کسب شرکت را ارائه دهید.
  • گواهی بازنشستگی برای بازنشستگان
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما
  • بیمه مسافرتی
  • نامه ای که تمکن مالی را نشان دهد و گردش حساب 6 ماه اخیر شما را نمایش دهد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

مدارکی مورد نیاز برای سفرهای تجاری

اگر قصد سفر تجاری را به کشور استونی دارید هنگامی که در وقت سفارت استونی در سفارت فنلاند حضور، پیدا می کنید مدارک زیر ار تحویل دهید.

  • دعوتنامه رسمی از استونی
  • پروانه ثبت شرکت با ترجمه
  • گواهی رسمی به زبان انگلیسی از سوی سازمان یا شرکتی که در آن مشغول هستید با ذکر هدف، تاریخ سفر، مشخصات دعوت کننده ها در استونی، مشخصات دعوت شونده، به همراه مدت سفر و تعهد مالی.
  • تاییدیه بانکی متقاضی سفر یا کارفرما که به زبان انگلیسی باشد.
  • گردش شش ماه اخیر سپرده بانکی.

مدارک تکمیلی برای دیدار از اقوام یا خانواده

  • حضور شخص یا اشخاص متقاضی سفر در وقت سفارت استونی در سفارت فنلاند ضروری است.
  • گذرنامه که حداقل 3 ماه اعتبار داشته باشد و حداقل دو صفحه خالی داشته باشد، فتوکپی هم از آن ارائه شود.
  • ارائه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی و ترجمه انگلیسی از آن ها ضروری است.
  • فرم در خواست روادید تکمیل شده که سعی کنید قبل از حضور در سفارت تکمیل کنید و آماده باشد و فقط امضای آن در سفارت انجام گیرد.
  • لازم است که فرد متقاضی سفر و همراهان او فرم درخواست ویزا را به صورت جداگانه پرکنند و در وقت سفارت استونی ارائه دهند.
  • یک قطعه عکس 6 در 4 که از تاریخ گرفتن آن شش ماه نگذشته باشد و پس زمینه سفید بدون روتوش داشته باشد.
  • اتباع خارجی که از ایران می خواهند به استونی سفر کنند باید مدرکی که نشان دهنده اجازه اقامت یا کار آن هاست را ارائه دهند.
  • ارائه دعوت نامه ای از استونی که در آن مشخصات کامل دعوت کننده و دعوت شونده نوشته شود و تعهدات مالی و مدت سفر دعوت شونده نیز اعلام شود.
  • ارائه فتوکپی از پاسپورت شخص دعوت کننده برای صدور ویزای اقوام و دوستان لازم است.
  • اگر افراد کم تر از 18 سال قصد سفر به استونی را دارند باید اجازه نامه والدین هم پدر و مادر صادر شود.
  • نامه ای که تمکن مالی را نشان دهد و گردش حساب 6 ماه اخیر شما را نشان دهد

مدارک تکمیلی برای دیدار از اقوام یا خانواده

نکته ای درباره خرید بلیط هواپیمای استونی

یکی از مدارکی در هنگام وقت سفارت استونی باید به سفارت فنلاند ارائه دهید، بلیط پرواز است. از ایران پرواز مستقیمی به سمت استونی وجود ندارد و در اکثر مواقع مسافران از پرواز غیر مستقیم ترکیش ایرلاین که بعد از توقف در استانبول به سمت استونی حرکت می کند استفاده می شود، از پروازهای لوفتهانزا و آژین نیز می توانید استفاده نمایید.

  • محسن ایران خواه