برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

برترین های جهان

معرفی برترین های دنیای امروزی

معرفی برترین های دنیای امروزی

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پیتزا لقمه ای ویژه جشن های کوچک


 

 مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه پیتزا لقمه ای که مناسب مهمانی های کوچک و بزرگ است و میتوانید برای شام تولد ها و مهمانی ها از این پیتزاهای کوچک استفاده نمایید زیرا هیچ دردسری برای سرو و برش پیتزاها ندارید و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت

بهتر است برای سالم بودن پیتزا لقمه ای از گوشت چرخ کرده بجای ژامبون و پپرونی استفاده نمایید زیرا در اینصورت میتوانید از سالم بودن پیتزای خانگی تان مطمئن شوید زیرا ژامبون و سوسیس ضررهای بسیار زیادی بخصوص برای کودکان دارد 

طرز تهیه پیتزا لقمه ای:

طرز تهیه پیتزا لقمه ای ویژه جشن های کوچک
طرز تهیه پیتزا لقمه ای

در ابتدا برای تهیه خمیر پیتزا لقمه ای باید آب را تا ۳۷ درجه سانتیگراد گرم کنید و مایه خمیر را به آن اضافه نمایید سپس نمک و روغن زیتون را درون مایه خمیر ریخته و با هم زن برقی مواد را کاملا میزنیم

 

  نکته : دقت کنید که خمیر را خوب ورز بدهید تا خمیر یکدستی حاصل شود

 

بعد از آماده شدن خمیر آنرا درون یک پلاستیک در یک جای گرم و کاملا تاریک قرار دهید تا حجم آن دو برابر گردد و این مدت زمان باید حدود ۴۵ دقیقه طول بکشد و با دو برابر شدن خمیرتان میتوانید بفهمید که آماده است

 

برای آماده کردن خمیر آنرا روی یک سطح صاف قرار میدهیم و بهترین جا برای اینکار میز آشپزخانه شما میباشد خمیر را بیرون می آوریم و آن را به دو قسمت کاملا مساوی تقسیم کرده و دو چانه بزرگ از خمیرها درست میکنیم و مقداری آرد روی سطح صاف میریزیم و چانه های خمیر را روی آردها قرار میدهیم , پارچه کاملا تمیز را روی خمیرها پهن کرده و اجازه میدهیم حدود ۲۰ دقیقه استراحت کند

 

حالا نوبت به تهیه سس پیتزا میرسد باید مقداری گوجه فرنگی را پوست کنده و درون دستگاه خرد کن ریخته و خوب خردش میکنیم تا کاملا ریز شود و آب آن کاملا بیرون بیاید و باید مقداری فلفل , نمک,پیاز و سیر را به گوجه تان بیفزایید و با مخلوط کن کاملا بزنید

 

روغن را درون ماهیتابه ریخته و بگذارید گرم شود سپس پیاز و سیر را سرخ کرده در حد طلایی شدن کافی میباشد سپس گوجه ها , آویشن و نمک  را اضافه نمایید تا سستان کاملا طعم دار گردد

 

حالا به سراغ خمیر پیتزا رفته و چانه ها را برداشته دوباره ورز میدهیم و پس از ورز دادن آن را با وردنه پهن کرده و سس را کاملا روی آنها میمالیم و گوشت ها را اضافه میکنیم و پنیر پیتزا را کاملا روی سطح خمیر می پاشیم و از یک سمت خمیر آن را لوله کرده تا کاملا لوله ای شود پس از آن با کارد آشپزخانه خمیر را تیکه تیکه میکنیم ضخامت هر لقمه پیتزا نباید بیشتر و یا کمتر از سه سانتیمتر باشد زیرا در اینصورت یا میسوزد یا بصورت خام در می آید

 

طرز تهیه پیتزا لقمه ای ویژه جشن های کوچک

 

ظروف لازم برای تهیه پیتزا لقمه ای

برای تهیه پیتزا لقمه ای به وسایلی مانند ماهی تابه،سینی فر،وردنه،کاغذ روغنی نیاز دارید پس قبل از شروع پخت پیتزا وسایل مورد نیازتان را فراهم کنید

 مراحل پخت پیتزا لقمه ای:

سینی فر را کاملا با کاغذ روغنی می پوشانیم و پیتزاهای لقمه ای را با فاصله کنار یکدیگر قرار میدهیم و بهتر است که برای خوش طعم شدن پیتزاها کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید

فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا کاملا گرم شود و بعد آنها را درون فر قرار داده تا کاملا پخته شود و یک پیتزای لقمه ای کاملا خوشمزه تهیه شود

 

مواد لازم : برای خمیر

آب نیم لیتر
آرد سفید ۱ کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر)
مایه خمیر ۵۰ گرم
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن (روغن زیتون بهتر است) ۴ قاشق سوپ خوری

مواد لازم : برای سس

کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ پر
آویشن (Oregan) به میزان لازم
نمک نصف قاشق چای خوری

مواد لازم : برای داخل پیتزا

پنیر پیتزا ۶۰۰ گرم
پپرونی ۵۰ گرم
ژامبون ۵۰ گرم

منبع : http://cafedaran.com

 

 

  • ۹۶/۰۹/۰۱
  • محسن ایران خواه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی